Laget:

Lars Møllerhagen, Pål Jørgen Unnli Slåttsveen, Emil Bakkelund, Stian Rhøne Hallingstad (63 min), Lars Ødemark (63 min), Petter Tallerud Bakkelund (77 min), Henrik Bjerkvold Stensrud, Håvard Gramm Myhre, Jonas Thorsbakken, Henrik Gramm Myhre, Stian Sønsteby.

Innbyttere:

Helge Àndre Jøndal, Simen Stensrud (63 min), Tov Magne Dyste (63 min) Tor Oddmar Lillereiten, Peter Våga Holten (71 min)

Første omgang starter med at vi får satt et godt trykk på et ungt Brumunddal 2. Vi tvinger frem noen dødballer og i kjølvannet av en av de greier Henrik å presse ballen inn i det nærmeste hjørnet fra spiss vinkel. Deretter kommer noen minutter hvor vi tilsynelatende har god kontroll. På en rask bane finner Brumunddal rytmen og har en midtperiode på 20 minutter der de er veldig, veldig gode. Som et av få lag i denne divisjonen, greier de å spille av toppresset vårt og skaper 4-5 store sjanser på veldig godt angrepsspill. En særdeles god Lars i kassa, hindrer det som kommer og befester sin meget gode form etter ferien. Vi gjør et par justeringer bakfra og stopperne begynner å bryte foran deres gode spiss. Det vipper kampen tilbake i vår favør inn mot pause. Målet kommer etter at Henrik skyter og er den eneste som velger å følge skuddet sitt etter en blokk. Han er først på nedfallsfrukten og styrer pent inn 2-0. Inn til pause med en litt heldig 2-0 ledelse.

 

 

Vi blir enige om at vi må være mer presise og spille mer på fot i kortpasningsspillet våres. Stoppere skal fortsatt bryte foran spiss og Lars må ta det som går inn i bakrom. Dette gjør at vi har mye bedre kontroll i andre omgang. Kampen er jevn lenge, uten de veldig store sjansene til begge lag. Avgjørelsen kommer etter 70 minutter når Håvard blir spilt fri på høyre side. Som over 20 ganger tidligere i år legger han en målgivende pasning, denne gangen til Simen Sønsteby som har løpt seg fri på bakre stolpe. En utsøkt liten chip, sender keeperen videre bortover gresset og ballen i en fin bue og inn å mål. Noen minutter senere får vi kampens peneste angrep. Tov bryter inne i egen boks og vipper på Patrick Vieira-vis ballen over hodet på en frittløpende Dala spiller. Presist spiller han opp Henrik M som slår den på en touch ut til Peter. Peter finner Simen Sønsteby som vender av en stopper og spiller Petter som kommer på et løp fra dypet og finner seg plutselig alene med keeper. Derfra gjør han ingen feil og setter 4-0 med krampe i begge beina i avslutningsøyeblikket. En fin avslutning på en veldig god 4.divisjonskamp.

Vi takker Brumunddal for kampen og lykke til i innspurten.

Se hele kampen her

Vi takker nok engang vårt trofaste publikum som stilte opp denne regntunge mandagen. Jeg telte til 25 stk. TUSEN TAKK skal dere ha. Dere betyr veldig mye for oss.

Nå på lørdag blir det busstur til Engerdal. Avreise Kolbu Meieri kl.  10.00. Vi håper at dere blir med oss oppover. I Engerdal er det trøkk og stemning og dette vil bli en minnerik opplevelse. Selvfølgelig blir det Quiz med relativt OK premier. Påmelding til Hans Chr. Møllerhagen på 48101790. GRATIS.

Eget arrangement opprettet på hjemmeside og FB. 

VI SEES