Laget: Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Tov Dyste, Emil Bakkelund, Pål Jørgen, Henrik Stensrud, Petter Bakkelund, Håvard GM, Simen Sønsteby, Jonas Thorsbakken, Henrik Myhre. 

Vi var godt forberedt mot et hardkjempende og vanskelig Engerdal lag, som har gjort det svært bra på hjemmebane dette året. Vi visste vi kom til litt verre forhold enn det vi har på Kolbu og KK- plassen og sammen med hjemme publikummet, ble det like vanskelig som vi hadde trodd på forhånd. Men vi starter kampen bra og de første 15 minuttene kjører vi kampen og har mange store sjanser som vi ikke får inn i mål. Det straffer seg hardt da Engerdal scorer på den ene muigheten de har etter 20 minutter og dermed var vertene opp i ledelsen. 

Vi fortsetter å prøve, men ett tent hjemmelag er bedre enn oss i duellspillet der vi taper mange andreball dueller og mye stopp i spillet med mange frispark. Vi fortsetter å ha de største sjansene men ballen vil seg ikke i mål denne omgangen. Stillingen juger litt men siden vi ikke får lærkula inn i nettet så tar Engerdal med seg ledelsen til pause. 

2. omgangen starter litt dårligere for vår del. Hjemmelaget har fortsatt mye energi og vi får ikke et skikkelig trøkk på vertene. Vi jobber ikke veldig godt sammen og vi blir tatt på mange ballbrudd og er ofte sene i duellene. Dette gjør oss mer og mer frustrert og vi blir stressa over at vi ikke har scoret mål enda. Men etter 85 spilte minutter scorer vi endelig etter assistkongen Håvard, slår et perfekt innlegg på Petter som kan bredsida ballen i goalen. Fint mål av oss.

Etter utligningen fortsetter vi å kjøre og får en del store muligheter. Men, etter 3 minutter på overtiden så sender Håvard igjen en glimrende ball til Emil Bakkelund som er helt alene med keeper og sender oss i ledelsen. Utrolig deilig og veldig fortjent. Med store protester om en mulig offsideplassert på matchvinner Emil, får hjemmelagets keeper marsjordre fra hoveddommer. Vi rir inn seieren og for en deilig seier dette skulle bli! En skikkelig lagseier fra gutta og sendte gutta tilbake i skikkelig godt humør på bussen!

Se hele kampen her.

Vi takker for alle som møtte opp og heiet på oss og minner om årets siste hjemmekamp førstkommende lørdag kl 15.00. Kampen går mest sannsynlig på Østre Toten idrettspark (ØTIP) Følg med på sosiale medier.

VEL MØTT