Laget:

Eirik Bøe Taiet, Jonas Thorsbakken, Eirik Røise, Stian Hallingstad, Pål Jørgen Unnli Slåttsveen, Petter Tallerud Bakkelund, Tristan R. Sandigo, Henrik Gramm Myhre, Peter V. Holten og Simen Sønsteby.

Innbyttere: Lars Møllerhagen, Tov M. Dyste, Andreas Heggheim Berge, Simen Stensrud, Emil Bakkelund og Helge À Jøndal.

Kampen bar preg av at vi rokkerte mye på laget. Allikevel er det viktig å vise at unggutta har hatt stor fremgang det inneværende året og kan vinne kamper på dette nivået. Kampen var ikke noen stor prestasjon spillemessig, men igjen viser vi at vi er et topplag og drar i hjem alle tre poengene nok en gang.

Første omgang er jevn med et par store sjanser til begge lag. Eirik gjør et par viktige redninger for oss og Petter har våres beste sjanse, men setter den i stanga alene med keeper. Inn til pause på stillingen 0-0.

Andre omgang handler om å få større fart i beina og strekke Sander mer. Vi får tidlig uttelling når Petter drar seg forbi og serverer Henrik Myhre på nærmeste stolpe. Avslutningen er kontant og 1-0. Etter dette spiller vi og triller mye ball, men mangler den siste killertouchen som skal til. Litt ut av det blå serverer vi Sander en kjempesjanse. Alene med keeper setter deres angriper ballen i mål. Dette skjer med bare 8 minutter igjen på uret. Vi våkner til liv igjen og skaffer oss et straffespark etter en vegg mellom Simen Sø og Henrik. Henrik blir felt, får straffe og setter denne sikkert nede i keepers høyre hjørne. På overtid er Petter påplass på bakre stolpe og setter inn 3-1.

Ingen stor fotballkamp, men tre nye poeng og verdifull matching for våre unggutter, som vi garantert vil se mer av allerede neste sesong.

Takk til alle som har kommet på kamp denne sesongen. Vi setter umåtelig stor pris på dere og håper at dere er å se på Faaberg til årets siste kamp om 3 poeng!

Se kampen mot Sander ved å trykke på denne link