Nå har vi nettopp vært gjennom første del av oppkjøringen og gjennomført fire treningskamper. To tap mot Gjøvik, en seier mot Reinsvoll og tap mot Vind er fasit. Resultater har ikke hatt fokus hos oss denne perioden. Her har det aller viktigste vært å få hele troppen i gang og gi alle spillerne mulighet til å spille kamp igjen (for første gang på 15-16 mnd).  

Dette har gitt meg muligheten til å se spillere i nye posisjoner, få inn noen nye tanker og likevel prøve å holde på det Kolbu er aller mest kjent for: Vilje og tæl. Jeg håper og tror at vi aldri skal bli tatt på disse to tingene, i så fall har jeg feilet med mitt budskap. Vi driver også og får opp flere unggutter i seniorsystemet. Veldig god jobbing med rekruttering fra blant annet guttelaget gjør at vi får spennende typer opp i seniortroppen. Peter Våga Holten, Andreas Heggheim Berge, Eirik Bøe Taiet, Aleksander Sulland, Nikolai Solum Høstmælingen, Jørgen Leirvoll og Håkon Sveum er forhåpentligvis navn dere blir bedre kjent med denne sesongen og ikke minst kommende sesonger. 

Selv om treningskampene til nå har vært litt opp og ned, er jeg ikke bekymret for seriestarten 13. August. Det er fortsatt en god måned igjen og den skal vi bruke godt. Stammen i laget er for det meste inntakt og disse har gjort en god jobb gjennom hele vinteren. Etterhvert vil alle spillerne også bli tilgjengelig, noe som vil gjøre oss enda sterkere. 

Siste delen av oppkjøringen starter mot Toten den 30. Juli, deretter blir det generalprøve mot Redalen mandag 9. August. Med disse kampene er det seriestart som teller. Jeg vet lite om hva som har skjedd i andre klubber under “lockdown”, men det som jeg kan gjøre noe med er at Kolbu KK er klare fredag 13. August. Det er jeg helt sikker på at vi er! 

Fotballhilsen 

Helge Andre Jøndal