Klubbsammarbeid på ski er ett kjempegodt tilbud for skiungdom i regionen vår. Det er Skiklubbene i Østre-Toten (Kolbu KK og ØTS) , Vestre Toten (Raufoss IL Langrenn)  og Gjøvik (Vind IL, Gjøvik Skiklubb) som har felles møteplass for skiungdom fra 11 år. Felles treninger som hver klubb har ansvar for å gjennomføre. Torsdag 2 februar var stafettpinnen hos Kolbu KK, og klubben vår hadde ansvar for å ha ett opplegg, Kolbu KK har også i vinter hatt ett samarbeid med OL Toten Troll med skiorientering.

Så skitilbudet for alle ungdommene på torsdag ble Skiroientering med felles oppvarming som Annar Erlien Solerød fra GTL /Gjø-Vard hadde. Så ikke bare ble det samarbeid på tvers av klubber men også på tvers av idrettsgrener, så løpere fra Gjø-Vard Orienteringslag og OL Toten Troll deltok på torsdagens samarbeidskveld.

Etter endt økt var det felles kveldsmat inne på KK-Hytta. Som en fin Sosial kveld ikke bare for ungdommene som går på ski men også for alle oss foreldre, trenere og frivillige som får bedre mulighet til å bli kjent og det blir enda enklere å samarbeide i årene som kommer.

Vi takker alle som kom på besøk til oss, Tusen Millioner takk til OL Toten Troll og Annar som lagde så fint opplegg for oss alle. Dette var gøy

Utfordrer flere fra Kolbu KK til å delta på klubbsamarbeidet – følg med i Spond og Facebook grupper for informasjon. Det er veldig gøyale treninger, det er moro å få nye venner både for store og små!

Takk TOTENBANKEN «vælas beste bank» som støtter aktiviteten vår!