Laget:

Eirik Tajet, Håkon Sveum. Eirik Røise, Tobias Bjørnerud, Abdiqani Abdirashid (prøvespiller fra Sk Gjøvik Lyn), Joakim Bjørnerud, Tristan Sandigo, Jonas Thorsbakken, Lars Ødemark, Sindre H. Pedersen, Henrik Myhre.

Benken: 

Lars Møllerhagen, Stian Hallingstad, Henrik B. Stensrud, Tov Magne Dyste, Pål J.U. Slåttsveen.

Vi rullerte en del på laget og valgte å gi unggutta verdifull erfaring i voksenfotballens verden. Redalen er et godt fotballag bestående av yngre krefter fra Biri og en del rutinerte rever som har vært med en god stund. Kampen er relativt jevn i 20 minutter. Redalen har noen gode skuddforsøk fra distanse og skaper en kjempesjanse på corner og spiller seg fint fri og smeller et skudd i stanga fra skrått hold. Etter litt stratvansker begynner det å sette seg for oss og vi griper tak i kampen. Vår prøvespiller på stopperplass, Abdiqani spiller strålende i vårt oppbyggende spill og setter i gang angrep etter angrep. Vi får scoringen vår etter fine kobinasjoner som sender Henrik Myhre fri til venstre i boksen. Det ender som det ofte gjør, knallhardt i lengste hjørnet og 1-0. Dette står seg til pause.

I andre omgang bestemmer vi oss for å fortsette å vise spilleglede og trussel i vårt eget ballhold. Vi har god kontroll hele omgangen i gjennom, bortsett fra et brudd vi spiller på oss selv på egen halvdel. Jonas Thorsbakken som har fått orden på ketchupflaska greide å riste ut to nye mål og har nå 4 scoringer på de to siste kampene. I tilegg er Redalen uheldig og setter et selvmål etter fint forarbeid av Simen Stensrud. Meget gledelig at den bakre femmer med Eirik Taiet, Abdiqani, Tobias, Eirik Røise og Håkon Sveum holder nullen. Verdifull erfaring og nye skritt på veien til å pushe dem som ligger foran i køen akkurat nå. Fin gjennomkjøring og vi er klare for større oppgaver i løpet av uka!

Vi takker publikum for frammøte og begynner å se fram til 1. kvalikkrunde i NM. Denne spiller i Gran idrettspark torsdag 16. Mars kl. 20.00. Da trenger vi deres støtte. VI SEES.