Vi ankom fredag ettermiddag etter en lang biltur og ble installert i flere mindre hytter rundt ett hyggelig tun. Etter middag hadde vi et lite bursdagsselskap for to som fylte år, og så hadde vi en prat om turene vi skulle gå dagen etter. Vi er opptatt av å finne en turmulighet til alle i gruppa og at ingen skal gå alene. Årets to valg ble en langtur til toppen Tverrådalskyrkja på 2088 moh. og en tur til utsiktspunktet Sekken.

Lørdag var det tidlig opp for å pakke til tur. Nistemat og drikke ordnes sammen med frokost og de siste forberedelsene gjøres. Litt ekstra turinfo fra lokale guider som kjenner området blir det også. Avgang ca kl. 9 for de som skal gå lengst og kl. 10 for de andre. Solen skinner, og det ser ut som det blir en veldig varm og fin dag.

Begge turene går bra i det fine været og folk koser seg, noen som bildene her viser. Vi er tilbake på Sota til middag kl. 19. De som er først tilbake rekker også en dukkert i det lokale badeanlegget. Utrolig hva naturen kan trylle frem når kreative barn finner elver med fine styrk. Og vi voksne passer godt på.

Etter middag blir det rolig aktivitet og historier fra dagens turer. Flere med mange gode opplevelser og inntrykk.

Søndag starter også med en god frokost og vi pakker oss ned for avreise til Galdhøpiggen Klatrepark. Klatring for de som ønsker dette og hele gruppen ble med. Ungene får utdelt klatreutstyr og instruksjoner. Så startet de minste i de lette løypene og fortsatte så videre etter evne og ønsker. De mer drevene gikk rett på i de tøffere løypene. Dessverre ble klatringen etter en tid avbrutt av dårlig vær. Noen valgte å avslutte og reise hjem, mens andre ventet til godværet kom tilbake.

Totalt var vi ca 50 stk og alle koste seg og håper på ny tur neste år. God respons også på søndagsopplegget og håper vi får til noe også med det neste år.

Tusen takk for en meget fin tur og håper vi ses neste år.

Mvh

Fjellturgruppa