Kampen åpnet relativt jevnt og Redalen hang godt med de første 20 minuttene. I disse minuttene hadde begge lagene noen småfarligheter som ikke endte i tellende resultat. Fra 20 minutter og inn til pause tar vi mer og mer over begivenhetene. Vi er aggresive i forsvarsspillet og presise på den siste tredelen. Dette ender i fire mål før pause. Sindre er fint frempå etter at Håvard gjør et godt forarbeid og kommer til innlegg fra høyre. Bare et par minutter senere skaffer Lars et frispark skrått til høyre fra ca. 20 meter. Frisparket tar han selv og limer den opp i der det alltid er ledig, i vinkelen. 3-0 kommer etter et dypt løp fra Henrik Myhre som lobber pent over en utrusende Redalenkeeper. Rett før pause setter Lars inn nummer fire etter litt klabb og babb foran mål.

2.omgang starter som den forrige sluttet og Henrik Myhre drar seg forbi en 4-5 mann før han chipper ballen elegant over keeper for andre gang denne kampen. Scoringene avsluttes med at Lars får sitt hattrick etter at han har blitt spilt alene med keeper. Dermed ebber kampen ut i 6-0 og en komfortabel seier for vår del. Litt heldige er vi som slipper unna baklengs, Lars S har noen gode involveringer og Redalen ble nok snytt for et straffespark. Noe som forøvrig gikk opp i opp da Lars Ødemark ikke fikk godkjent en scoring da han traff hjulet på målet og ballen spratt ut igjen!

Kort oppsummert viser det at vi er klare. Veldig mye godt offensivt spill og trussel i spillet. Noe småplukk er det her og der, men vi går inn til seriestart med en god følelse!

Heia Kolbu KK!

Kolbu KK - Redalen 6-0 (4-0)

1-0 Sindre 23.

2-0 Lars Ø. 25.

3-0 Henrik M. 33.

4-0 Lars Ø. 38.

5-0 Henrik M. 52.

6-0 Lars Ø. 64.