Etter nesten to år uten kamp om poeng var det et fint Jorekstad som tok i mot oss fredag kveld. Faaberg tok tak i kampen fra avspark og legger et godt trykk på oss de første 10 minuttene, uten at det blir veldig farlig. Uflaks har vi også i det Sindre må gå av tidlig etter noe som minner om en strekk i hamstringen. Etter dette jevner kampen seg ut og vi tar over banespillet i større grad. Vi har flere gode brudd og potensielle farlige situasjoner, men sliter med presisjonen på den siste tredelen. Vi har god kontroll ut omgangen, mens Faaberg kommer på noen overganger som ender i et par headinger som Eirik greit tar seg av.

Andre omgang er vi på fra start. Vi har god kontroll på kampen og skaper sjanser og nesten sjanser ganske jevnt. Det ender med at vi ruller opp et godt angrep på venstresiden. Der havner Hans Joachim i en 1v1 situasjon med Faabergs høyreback. Høyrebacken finner pølsboden, mens Hans finner nettmaskene i lengste hjørnet. Dessverre varer gleden i bare fem minutter. Faaberg får et noe billig frispark fem meter fra dørlinjen på våres høyre side. Ballen slås knallhardt mot mål og en uheldig Eirik må se skuddet/innlegget fly over seg og inn i mål. Etter dette er det frem og tilbake og begge lag er upresise og tar dårlig vare på flere gode overganger. Noen minutter før slutt finner en Faabergspiller ut at han skal prøve lykken fra over 40 meter. Et lykketreff/kvalitetsskudd av de sjeldne går i en perfekt bue og bort i lengste hjørnet.

Surt å tape en kamp vi styrer store deler av, men læringen er at vi må bli bedre i begge bokser. Takk til alle Kolbuinger som tok turen. Nå jobber vi knallhardt frem til fredag neste uke, når Reinsvoll står på motsatt halvdel.

 

Faaberg - Kolbu KK 2-1 (0-0)

Eirik Bøe Taiet, Simen Stensrud, Tov Dyste, Stian Hallingstad, Henrik Stensrud, Håvard Gramm Myhre, Henrik Gramm Myhre, Pål Jørgen Unnli Slåtsveen (Emil Bakkelund 86.), Kristian Bjørnerud, Lars Ødemark (Andreas Heggheim Berge 73.), Sindre Haugli Pedersen (Hans Joachim Møllerhagen 7.)

Ubenyttede reserver: Lars Slåtsveen, Pål Ringen, Peter Våga Holten og Helge Andre Jøndal.