Kampen starter med to nesten sjanser til begge lagene før det har gått tre minutter. Først er Reinsvoll frempå på en overgang, men vi slipper unna etter en dårlig touch foran mål fra deres side. Rett etterpå er vi rundt på kant og et innlegg triller flatt gjennom hele målgården til Reinsvoll. Deretter jevner kampen seg ut noen minutter før vi får grepet på midtbanen og begynner å vinne nesten alt av dueller. Etter ca. 10 minutter vinner vi ballen høyt oppe. Simen tar sats og forserer raskt inn i feltet og prøver å finne Henrik Myhre med et flatt innlegg. Henrik bommer på innlegget, men det gjør også Reinsvollspilleren i duellen med Henrik og feier ned Henrik i samme slengen. Straffe er dommerens konklusjon og den setter Sivert hardt ned til høyre for keeper, 1-0. Resten av omgangen fortsetter i samme spor. Etter en drøy halvtime tar vi et raskt innkast på vår høyre side høyt oppe i banen. Ballen rulles sideveis som i en håndballopprulling. Gleden av den forflytningen får Hans Joachim som blir spilt på blank kasse av Henrik Myhre. Hans setter den kontrollert opp i nettaket, 2-0. En meget godt gjennomført omgang av oss.

Andre omgang starter jevnt, men etter ca. 10 minutter får Reinsvoll satt trykk på oss. I løpet av det neste kvarteret er det de som vinner dueller og får flyttet laget sitt over til vå banehalvdel. Dette ender også i scoring, hvor de utnytter en grov forsvarsfeil fra vår side. De får også et par andre gode sjanser, spesielt en ved Feisal som han heldigvis for oss setter utenfor. Et kvarter vi må lære av! Plutselig finner vi tilbake forflytningen og blir mer presise i vårt eget spill. Henrik S vinner ballen høyt oppe og kombinerer fint med Hans Joachim. Han drar seg innvendig og plukker ut Sivert med et flatt innlegg. Sivert gjør det enkelt og legger igjen ballen til Håvard på ca. 20 meter. Resten fikser Håvard selv, der han trøkker kula opp i korset med et kjempetreff. Etter dette gikk lufta ut av Reinsvoll og vi styrer resten av kampen og kommer til flere gode sjanser. Til slutt får Andreas lov til å bli en av Kolbu KK's yngste målscorere. Henrik M stikker gjennom til Andreas som setter ballen pent i mål med sin venstrefot alene med keeper. Gratulerer gjør vi også til Peter Våga Holten som fikk sin debut i A-lags sammenheng!

Heia Kolbu KK!!!

Kolbu KK - Reinsvoll 4-1 (2-0)

Sivert (10), Hans Joachim (31), Håvard (69) og Andreas (90+1).

Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Tov Dyste, Stian Hallingstad, Henrik Stensrud, Håvard Myhre (Pål Ringen 90), Henrik Myhre, Pål Jørgen Unnli Slåtsveen (Emil Bakkelund 83), Lars Ødemark (Kristian Bjørnerud 61), Hans Joachim Møllerhagen (Andreas Heggheim Berge 74), Sivert Bakkelund (Peter Våga Holten 87).