Kamptropp:

Oliver, Thomas, Tobias, Simon, Christopher, Mina, Mustafa, Henrik, Marius, Isabell, Linus og Alexander. Lasse stilte opp som humørspreder og tidtaker, mens August dessverre ikke var med i dag.

Vi går hardt ut, og er det styrende laget fra start. Vi spiller oss til flere gode sjanser, før Lunner kommer på en skummel kontring, men vi avverger greit. Etter 10 minutter får vi hull på byllen og vi scorer 3 raske på 5 minutter. Minuttet seinere reduserer Lunner til 3-1, et resultat som holder seg til pause. Det er morsomt å se at spillerne prøver å finne hverandre og gjøre hverandre gode. Forsvaret vårt er trygt og sikkert i etablert spill i dag, selv om vi noen ganger tar det så med ro at undertegnede nesten får hjerteinfarkt. Midtbanen vinner mange dueller og er med å sette i gang gode angrep mot og med en aktiv spiss, så da er det ikke så mye input som trengs fra sidelinja. I pausa blir vi enige om at vi har god kontroll på kampen og at vi skal fortsette det gode, trygge spillet fra første omgang + luke bort “trøbbelet” som vi innimellom skaper oss unødvendig.

I 2.omgang tør vi kanskje enda mer og vi kunne fort scoret enda flere mål (hadde et par 100% sjanser i første som ikke ble satt også), men det er godt å spille seg til disse sjansene. Publikum liker ofte soloraid og enkeltprestasjoner, men fotball er og blir et lagspill, og det er nok det som lønner seg i lengden. Men misforstå meg rett, vi kunne også hatt flere mål hvis vi hadde turt å skyte før, men det trengte vi ikke i dag. I andre omgang kommer det også mål og store sjanser på cornere, og det er alltid moro. Oliver har en fantastisk beinparade, som jeg ennå ikke har forstått hvordan han fikk til. Må også legge til at Thomas redder på streken i 1.omgang. Henrik fastsetter resultatet til 6-3 8 minutter før slutt, og da fullbyrder han hattricken sin. Med det havner laget på 3.plass i sin avdeling. Jentene og jeg vil takke for kampene vi har fått være med dere; det bor mye fotball i hver og en av dere. Jeg håper dere tror på det jeg sier, selv om jeg både er dame og begynner å komme litt opp i årene. Jeg vet at noen av dere er usikre foran neste sesong, men husk at man ikke trenger å bestemme seg for hva man gjør akkurat nå. Jentene håper iallefall at dere stiller med 06-lag neste sesong, slik at de både har noen å heie på + og jeg er ganske så sikker på at mange gjerne stiller opp en kamp eller to, hvis det skulle være krise med tanke på folk. Nå venter jentene bare på å bli invitert på avslutningsfesten. Elisabet