Sent på fredagskvelden barket Kolbu KK og Lillehammer sammen på Stampesletta. Vi hadde en klar strategi for kampen, og det var å presse høyt, ta duellene og løpe mer.

Det virket ikke som noen av Kolbuspillerne var på kampen de første 30 minuttene. Vi tapte duellene, vi løp mindre og gjorde mye unødvendige feil i det oppbyggende spillet vårt. Dette straffet oss hardt og vi lå under 2-0 etter straffespark og et skudd.

Men etter dette, tok vi oss virkelig sammen. Vi produserte mye mer, løp mer og hadde flere bevegelser samtidig og dette resulterte i et fantastisk mål etter 40 minutter av Henrik Gramm Myhre. Ett fantastisk oppbyggende angrep, der ballen gikk fort og i lengderetning. Dette ga oss blod på tann de neste minuttene og vi var virkelig med i denne perioden. Dessverre ble det pause.

I pausen snakket vi mye om å ta de på press og la kula gå, vi kunne spille rundt de hvis vi ville. I 2. omgang så er spillet kun på Lillehammer sin halvdel der vi produserer mange små sjanser, der vi burde kanskje scoret eller tatt andre avgjørelser i viktige ….

Vi presset og presset, men det dabbet ut, og 2-1 tap for Lillehammer var dessverre et faktum.

Det vi må ta med oss videre er løpskraften, og spillet vårt etter de forferdelige 30 minuttene i starten av kampen. Vi må jobbe videre med å bli kvitt feilene våres, og starte kampen fullt fokusert istedenfor å vente til vi ligger under med både 1 og 2 mål før vi skjønner alvoret.

Må takke de fantastiske publikummerne fra Kolbu som tok turen til Stampesletta, vi hører dere veldig godt og det hjelper oss spillerne.