Etter en meget bra vårsesong for G16 Elite har vi fått en litt tøff start på de 3 første kampene i Høstsesongen. Vi har møtt de antatt tre beste lagene først og gått på tre tap. Spillemessig har vi vært på høyde og kanskje bedre en motstander men ikke klart og utnytte spill og sjanser. Da blir det som det ofte blir i jevne kamper. Motstander scorer og vi sliter litt med og komme tilbake. Der har vi forbedringspotensiale. Vi har uansett vist at vi er blant de beste G16 lagene i innlandet. Vi er også det yngste med 1 G13 spiller 7 G14 spillere 3 G15 spillere og 5 G16 spillere.

Vi er imponert over utviklingen og fremgangen gutta har og tar hver uke.

G15 Elite har spilt tre kamper, disse har endt med to uavgjorte og en seier hjemme mot Kongsvinger. Foreløpig topper vi gruppa når det gjenstår tre kamper.

Vi har spillemessig vært opp og ned men på vårt beste er også denne gruppa blant de beste i innlandet. Vi ønsker og spille fotball og ikke sparke fotball. Og når ballen går på 1-2 touch og bevegelse kommunikasjon er tilstede er vi gode uttaler trener Ole J. Engelien. Treneren til Kongsvinger uttalte etter siste kamp at han var virkelig imponert over 1 omgangen vår og ble enda mer overrasket over alderen på gutta våre.

 

Gutta i treningsgruppa har hatt en rivende utvikling. Spesielt de som har deltatt på det meste av treninger. 7 av spillerne trener med de respektive A-laget intill to ganger i uka. Eirik Bøe Tajet har fått sin debut som keeper i 4. div. Andreas Heggheim Berge har imponert på seniornivå med scoring i debuten mot Reinsvoll. Håkon Sveum, Jørgen Leirvoll, Alexander Sulland, Nikolai Høstmælingen Solum har alle fått bra med spilletid med seniorlagene i treningskampene i sommer.

Dette viser at vi er i ferd med og utvikle spillere som skal ivareta seniorfotballen i Skreia/Kolbu.

 

Berge

Andreas Hegghiem Berge har imponert sammen med seniorlaget.

Vi har som eneste klubb med fire spillere i Nasjonal liga med HamKam mot Bodø Glimt G14 neste helg.

Chris Nikolai Olsby, Eirik Røise, Tristan Sandigo, Markus Østerud G13. 

Dialogen med Ham Kam er god og ryddig og en klubb vi ønsker og innhente læring og kompetanse fra.

 

I tilegg til hovedtrener Ole J. Engelien består trenerteamet av Terje Olsby fysisk trener, Jøran Bakke hjelpetrener, Anders Bekk hjelpetrener, Lars Østerud hjelpetrener, Torje Sulland hjelpetrener, Pål Skjølås keepertrener. Ole Bjørn Sveum og Stig Leirvoll Administrativ ledelse og oppmenn.

Et stort og kompetent team som har fokus på trivsel, spillerutvikling samt å se hver enkelt spiller.

 

En hektisk høst er så vidt i gang og vi ser frem til mange flere kamper utover høsten. Neste kamp spilles mot Lunner/Harestua førstkommende torsdag på Lunner.