Lørdag var det duket for nok en kamp og denne gangen mot Valdres. Vi følte vi var klare og tok fort initiativet i kampen med noen små sjanser i starten av kampen. Men etter 10 minutters spill så scorer Valdres etter dårlig forsvarsspill av oss. Etter dette er vi veldig gode, ruller opp angrep etter angrep og skaffer mange gode sjanser. Etter 14 minutters spill scorer Sivert på hodet etter en godt slått corner av Lars. Rett etterpå løper Sindre gjennom forsvaret til Valdres og scorer, men dessverre avvinket for offside. Om det var offside, er vi veldig usikre på.. Etter 20 minutter scorer Valdres igjen etter en retur, 2-1. Herifra og ut til pause er vi bedre enn Valdres, og har mange store sjanser, med tre i treverket og mange andre store sjanser, men ingen omskoleres i mål. 2-1 til pause.

I pausen prøver vi å ta tak i hva vi skal bli bedre på inn mot 2. omgang. Vi må sette sjansene og vi må bedre i duellspillet inne på egen halvdel. Vi klarer ikke noe av dette i hele 2. omgang. Vi er rett og slett ræva. Vi er altfor sene i dueller, pasningsspillet er forferdelig og viljen til å vinne er ingen steder. Dette resulterer i 2 nye mål for Valdres i 2. omgang. Selv om vi hadde to nye skudd i stolpen i 2. omgang, og små halvsjanser, dabber dette ut i tap.

Dette må vi lære av som lag. Hvis ikke viljen til å vinne er tilstede, er det ikke vits å møte opp til kamp. Dette skal vi love dere er på plass til Gran kampen neste lørdag. Da er vi klare. Takk for de tilreisende for at dere tok turen!