Vi møtte tirsdag kveld med en heltent tropp og vi tok umiddelbart grep om kampen. Allerede etter 2 minutter ble Mina Sørum stygt felt rett utenfor Skreia sin 16 meter. Spilleren til Skreia fikk gult kort, men som siste spiller skulle det definitivt vært rødt! Vi hadde flere fine sjanser i 1.omgang og burde vel ha ledet til pause! Defensivt fungerte taktikken perfekt og den bakre fireren fremsto bunnsolid sammen med Mia Røise som god keeper. Ina Engelien måtte gå av banen etter ca 25 minutter i 1.omgang og det viste seg dessverre hun har fått et brudd i foten. Vi ønsker henne god bedring! Som sagt var vi klart best i 1.omgang og lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

 

 

I 2 omgang spilte vi hemmat!! Vi forsatte å styre kampen og det ble jobbet meget solid i alle lagdeler. I det 59 minutt fikk vi endelig hull på byllen og Mina Sørum satte ballen kontant i mål etter duell inne i 16 meteren. Det eksploderte på tribunen fra våre herlige suppportere og vi var vel også godt hørbare fra innbytterbenken! Vi forsatte å ha trykket og grepet på kampen. Mia Røise var bunnsolid i mål og ryddet effektivt unna de sjanser Skreia fikk. I det 85 minutt punkterer vi kampen der keeper Mia gir en nydelig langpasning og assist til Ida Omdal som setter ballen elegant i mål bak en utrusende keeper. Da tror jeg jubelen hørtes helt hemmat tæl Kolbu!! For å gjøre ydmykelsen total satte Julie Fremstad ballen i nettet i det 92 minutt etter assist fra AC. 3-0 !!! Kampen ble blåst av og laget og publikum var strålende fornøyd og ikke minst hørbare!! Det var med glede undertegnede og Kristin Nøkleberg måtte bade i Lena elva etterpå.

 

 

Dette var en meget solid kamp av laget og vi inntar nå tabelltoppen. Vi tar 1 og 1 kamp utover, men det er opp til oss selv nå og utover. Vi må takke suppportere og alle involverte for en flott kveld på Skreia stadion der vi viste tydelig hvem som er det beste damelaget i Østre Toten!!! Heia Kolbu KK!

 

Mvh Stein Roger