På en for dagen perfekt matte med høstsola på sitt beste, vartet vi opp med en første omgang av det delikate slaget. Offensivt føltes det som vi var i et langt angrep hele omgangen, med noen små avbrekk ved avspark. Allerede etter sju minutter får vi straffe etter at Henrik S blir felt inne i boksen. Sindre legger ballen på merket og åpner målkontoen for sesongen, 1-0.

2-0 setter Henrik S selv etter at hans navnebror Henrik M finner han rett foran mål. Vår tredje scoring kommer etter en ballvinning langt nede i banen. Vi ruller pent ballen gjennom midten, før den blir løftet ut på Sindre. Sindre avanserer, drar av backen og mens alle venter innlegg i boks, har Sindre andre ideer. Han venter inn kaptein Håvard, legger ballen strøkent til han på 20 meter. Kapteinen tar et godt touch, venter på at kula skal dale ned på foten og smeller inn en volley i lengste hjørnet. Vakkert!

Vakkert er også det fjerde målet. Oppspill fra stopper til Sivert. Sivert legger ned til Håvard, som deretter finner Henrik S mellom back og stopper. Innlegget er milimeterpresist og Sindre kan halvveis stupheade inn enda en scoring.

Ny straffe, denne gangen skaffet av Håvard som kriger nede ved hjørneflagget og blir felt akkurat i det han skal slå pasningen. Sindre er sikker og setter sitt hat-trick! Ketchupeffekten! Innimellom alt dette setter Gran inn et pent frispark fra ca 20 meter og scorer på en gjennomløpning sentralt. Uansett, en omgang hvor vi dominerer totalt og brenner i tillegg en hel haug med sjanser.

Andre omgang er Gran best i absolutt alt. Etter at de ti første minuttene er jevne, blir vi gradvis feigere med ball og mister det gode presset vi har på ballfører. Det gjør at Gran reduserer to ganger og pulsen gikk straks i været for alle med hjerte for Kolbu. Gran produserer flere gode mulighter denne omgangen og vi er heldige som slipper unna flere baklengs. Seks minutter på overtid greier vi å bryte en dødball.

Gran har sendt alle mann frem og når keeperen er uheldig midt på banen, er Tov der som en gaselle og kan trygt føre ballen frem til åpent mål og sette spikeren i kista. Herlig med en serielederskalp og tre poeng, selv om det ble litt vel spennende!

Tusen takk til alle dere som tok turen til KK denne lørdagen.

NB. Ny kam allerede hjemme på KK plassen lørdag 2. okt kl. 15.00. Da kommer Fåberg på besøk. Her har vi ett 2-1 tap og revansjere.

 

Kolbu KK - Gran 6-4 (5-2)

1-0 Sindre (7.) 2-0 Henrik S (16.) 2-1 (20.) 3-1 Håvard (24.) 3-2 (26.) 4-2 Sindre (28.) 5-2 Sindre (38.) 5-3 (56.)    5-4 (64.) 6-4 Tov (90+6.)

Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Tov Dyste, Emil Bekkelund, Markus Hilsen, Håvard Myhre, Pål Jørgen Unnli Slåtsveen (Kristian Bjørnerud 82.), Henrik Myhre, Henrik Stensrud (Andreas Heggheim Berge 90.), Sindre Pedersen (Stian Hallingstad 78.), Sivert Bakkelund.