Laget: Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Tov Magne Dyste, Emil Bakkelund, Markus S. Hilsen, Henrik G. Myhre, Håvard G. Myhre, Pål Jørgen S. Unnli, Sindre H. Pedersen, Henrik B. Stensrud, Sivert T. Bakkelund.
Benken: Eirik B. Tajet, Hans Joachim Møllerhagen, Peter V. Holtan, Kristian O. Bjørndahl, Stian R. Hallingstad, Petter T. Bakkelund og Lars Ødemark
 
Kolbu fikk en tidlig ledelse ved scoring av Sivert. Kolbu fikk innkast midt på banen som Sivert stusset gjennom til Henrik, han rundlurer deretter Faaberg spiller’n og sender ballen tilbake til Sivert, som har litt tur i det han får kranglet med seg ballen. Det spiller ingen rolle, han dunker bare ballen rett i kassa! 1-0 til vertene. Etter dette blir det en veldig rotete kamp, en del feilpasninger fra begge lag, masse dueller og mange frispark. Kampen setter seg ikke. Faaberg får et frispark midt på bane halvdelen til Kolbu og innlegget blir stusset i mål og vi er like langt. 1-1 står det på tavla etter 33 spilte minutter. Etter dette tar Kolbu mer og mer over inn mot pause, vi er flinkere til å ha hurtigere pasningsspill og også mer presise! Dette resulterer i et nytt flott mål fra Kolbu. Markus sender en nydelig ball opp til Sivert som får sendt den videre til Henrik M i et løp. Han sender en nydelig ball over til Henrik S som er like rolig som skjæra på tunet og setter den forbi keeper! 2-1.
Dette er stillingen til pause Etter pause er det mye som ikke stemmer for våres del, vi har mye ball og skaper to store muligheter tidlig i andre omgang, men vi får ikke «drept» kampen. Etter dette får Faaberg et straffespark som ikke skulle blitt straffe. Fellingen skjer utenfor 16 meteren, men dette får ikke dommeren med seg og straffen blir satt sikkert i mål. 2-2.
De siste 10 minuttene av kampen er de mest underholdene i kampen. Store sjanser begge veier. Faaberg får en på åpent mål, og vi får tre store sjanser som ikke blir omsatt i mål. Da blåser dommeren i fløyta og etter 93 tunge minutter blir det poengdeling på hjemmebane
Takk til alle som tok turen og vel møtt på Reinsvoll stadion neste lørdag!