Det var Raufoss 3 som startet best med ett mål av Jørgen Wien i det 15 spilleminutt. Spillet bølget fram og tilbake som det ofte gjør i 6 divisjon. Fra 25 minutt til 29 minutt skjedde det mye. I det 25 spilleminutt redusert Fabian med ett herlig frispark. Vi som kjenner Fabian satt faktisk bare å ventet på det.. Vi tar ledelsen ved fotrappe Steffen Kværn etter 27. minutt. Men Raufoss og Nickolay ville ikke gi slipp på kampen og de utligner til 2-2, da var det spilt 29. minutt. Rett før pause får Kolbu KK nok ett frispark i farlig posisjon, og Fabian lader kanonen på nytt. PANG i måååål og vi går inn til pause med 3-2 ledelse. 

I 2 omgang styrer vi det meste, selv om spillet bølger noe fram og tilbake. Men i det 86 minutt setter Fabian sitt tredje for dagen og sender Raufoss hemmat med 0 poeng.

Det må nevnes at våre juniorer jord kobben bra, men en av dagens beste var evig unge Ola Bergum. NB. Helge er informert og se ikke bort fra at du er i troppen borte mot Reinsvoll på Lørdag. 

Takker Raufoss for kampen og takk til publikum som møtte fram denne kvelden

Her er også ett mer fylgdig referat fra trenerteamet. Bare å kose seg med godt lesestoff.
 
Endelig en etterlengtet seier for øss, kara !!!
 
Morro i dag aszz. Å endelig greie avgjøra til vår fordel, når kampen ligg å vipper. Vi viste at vi er et godt lag, med gode nok spellere tell å sætta Raufoss 3 på plass.
Startelever i en 5 - 3 - 2 formasjon med høge vingbacker:
Geir
Emre, Tor Martin, Ola, Engebret, Richard.
Fabian
Martin Tobias
Steffen Hans Joakim
4 - 2 seier vart det.
Scoringer: Fabian : 3
Steffen: 1
Gule kort: Martin.
Raufoss kom foran, men vi utlikna kjapt OG snudde det helt på 3-4 min, etter et kjempe frisparkmål av Fabian (kvalitet der, opp i nærmeste kryss), og et stjernetreff fra Steffen (etter kjempeprestasjon fra Emre, dribla seg inn i banen). Raufoss kom tilbake og det sto 2-2 en stund, før ENDA et friskpark føyk rett inn fra Fabian. Sto 3-2 lenge da, men noe rundt 83 min el no?!, spelte vi øss flott gjennom, ved Tobias, Hans J, og Fabian, og Fabian fullførte Hat-tricket. Kjempesterkt angrep der.
Kjempemorro da fløyta gikk, kara. Hadde brukbar kontroll mot slutten, men det svingte, var mye rom på midten og forsvaret vårt måtte i aksjon mange gonger, når Raufoss spelte gjennom lange båller.
Vanskelig å plukke en dagens speller, men dritmorro at SÅ mange ta øss, viser å som bor i øss i dag. Skar itte nevne alle, men:Ola er bare dødsviktig bak der, leder an, sikrer inn gong på gong. Helt fantastisk med sin rutine, fart, duellkraft. Tor Martin det samma + hans presise fot fikk vi bra bruk for hele vegen.
Tobias en av de aller beste utpå der. Spes på slutten. For en motor. Hadde vøri interessant å hatt en kilometerteller på deg. Engebret helt fantastisk i dueller, langbåller, ro med ball, teknikk i mottaket, timing. Svinbra. Martin leder an, går i krigen, tar dueller å juling, skaffer frispark, tar i mot alle innkast. Leverer som en kaptein skal gjøra. Fenomenal prestasjon.
Emre også solid. Dritbra med båll, skaper ting hele veien, fenomal på 2. målet. Masse gode innlegg. Gjør defensive jobben å. + Seff en stor takk te innleide soldater. Fabian en a kampens giganter utpå der. Dødskul å se på. 3 lekre mål. Hans Joakim også meget viktig, skaper ting med ball i beina, litt mer flaks, så hadde det blitt 2-3 flere assist.
Takker for morroa kara. Vi må ta med oss denne aszz. Denne gjør vi sjøl, med lite spellere, i en skrinn tropp, mye dels skader, etc, men vi viser vilje og tæl, å får 3 fortjente poeng.