Vi så for oss en krige kamp mot naboene fra Vestre, og vi startet bra også de første 5 minuttene. Hadde full kontroll og scoret også et mål etter 2 minutter ved Sivert. Dessverre ble dette avblåst for en tvilsom offside. Etter dette begynner vi å nøle, er lite bevegelse og pasningspresisjonen kunne vært veldig mye bedre enn det var. Da kunne Reinsvoll ligge og forskyve sakte og ikke bruke mye krefter nedi «ramma» Og vondt ble til verre da Reinsvoll tok ledelsen etter drøyt 20 minutter. Naivt forsvarsspill fra Kolbu, der vi dessverre sover igjen baki forsvar og de kan enkelt sette inn 1-0.

Den dårlige omgangen fortsetter med dårlig presisjon, og vi klarer ikke å få til et ordentlig press og utnytte angrepsspillet vårt som vi vet vi kan så veldig mye bedre enn vi fikk vist. Det står 1-0 til Reinsvoll når dommer blåser av til pause.

Vi snakker mye i pausa om at vi skal ha fart i kula og prøve å dra nytte av kreativiteten og farten vi har i angrep. Dette lykkes vi ikke med. Vi har liten vilje og dette ender i et nytt mål til Reinsvoll og 2-0. Men da virker det som det skjer noe i gruppa, da vinner vi dueller og da ser det ut som vi vil vinne! Litt før det 70. spilleminutt så scorer Petter og håpet er tent. Vi spiller ikke vår vakreste fotball, men vi holder et høyt press mot Reinsvoll sitt mål uten de store sjansene. Mens vi egentlig er er i et langt angrep de siste 20 minuttene så har Reinsvoll noen sjanser, og den ene redder Eirik mesterlig alene mot angrepsspilleren til Reinsvoll. Matchvinner redning der altså fra yngstemann på banen! Helt på tampen av overtiden så skyter Petter inn et godt slått corner og der møter Sindre i stor fart og presisjon og banker den inn med hodet!! 2-2!

Vanvittig deilig å få med seg 1 poeng i det som er årsverste fra vår side! Takk til dere som tok turen til Reinsvoll denne dagen. Da er det to uker før neste kamp og da møter vi Lillehammer på Kolbu Stadion! Vel møtt.