Vi har en nøye og god kampplan som vi følger til punkt å prikke i den første omgangen. Og jeg er veldig imponert over hvordan gutta på banen jobber for hverandre. Det er en slik glød vi skal ha hver kamp, der vi kaster hverandre inn i taklinger og hvis den ene bommer, er det en ny spiller i presset med en gang. Knall.

Vi presset og presset Lillehammer de første 25 minuttene og var knallgode i det høye presset vårt de første 10-15 minuttene av kampen. Lillehammer får ikke klarert og Kolbu hadde mange gedigne sjanser til brødrene Bakkelund som ikke klarte å omsette disse i mål. Men etter 15 minutter, skyter Sivert fra 20 meter og setter den i kassa. 1-0. (se bildet under)

Etter dette senker vi oss litt, og dette ender i at vi ofte er på halvdistanse og ikke kommer oppi. Og for alle som har spilt fotball, er dette det dummeste man kan gjøre. Og ligge lavt og ha dårlig intensitet i forflytningen, kan motstanderen ofte utnytte  Det klarte heldigvis ikke Lillehammer. Presset retter vi opp inn mot pausen og får belønning for dette ved et fint innlegg av Markus som Sivert stusser videre til Petter som setter den i kassa. 2-0 rett før pause smakte godt.

Vi hadde en god pauseprat og snakket mye om presspillet og hvordan vi skulle ligge nedi ramma. Dette klarte vi imidlertidig ikke i starten av omgangen og havnet litt bakpå, og Lillehammer hadde det største intiativet i kampen, men de fikk ingen store sjanser.

Vi fikk noen kontringer for å avgjøre dette på og det gjør guttespiller Andreas Berge ved et flott forarbeid av kaptein, Henrik Myhre. En solid 3-0 seier over serietoeren er veldig godt resultat.

Her setter Andreas inn 3-0

Vi visste før kampen at Lillehammer ville spille ballen, bruke kula og ta sjanser for å spille oss ut. Det fikk de ikke til og vi fikk mange gode brudd.

Neste kamp er borte mot Ham-Kam 2 på Briskeby! Den er førstkommende lørdag kl 15 og det kommer til å bli svært morsomt! Bare å møte opp og støtte gutta!

Det blir satt opp buss med avreise fra Kolbu Meieri lørdag kl. 12.15. Den går via Raufoss og Gjøvik. Gratis for supportere. Påmelding og mer info til Hans Chr. Møllerhagen, mob 48101790.

Vi må også rose banemannskapet på Kolbu! Der Frode og Kåre har lagt ned masse av arbeid så vi kunne få en så fin bane den 24. oktober! Knall!