Vi starter kampen veldig ruskete. Vi gjør mye enkle feil og Valdres stresser oss og bruker sin venstre side mye. Dette resulterer i et 0-1 mål til Valdres etter knappe 10 minutter. Det er nå vi begynner å prøve å bruke kula og er mer sikre i pasningsspillet vårt, som gjør at de må løpe etter. Utlikningen kommer etter 16 min av Sivert, et fint rullet opp angrep, der vi vender spillet fra venstre, spiller en trekant og er fri.

Herifra og inn mot pause har vi mange sjanser og mange muligheter for å øke ledelsen. Etter 30 minutter rager Sivert høyest i lufta og header den i mål etter et fint innlegg av kaptein, Håvard. Like etter står det 3-1 på tavlen, ved scoring av tvilling, Henrik GM. Endelig satt den igjen!

Vi bruker pausen godt og snakker fornuftig om hva vi skal gjøre ut i 2. omgang og vi er veldig gode de første 15-20 minuttene av 2. omgang. Der Markus scorer et veldig velplassert frispark i goalen! Målet var fint, men feiringen var ikke noe å skryte av, Markus!;) 5-1 målet kommer etter dagens vakreste angrep der vi flytter ballen kjapt i lengderetning og får avsluttet angrepet etter et fint skudd av Sivert i lengste hjørnet. Etter dette blir kampen preget av mange slitne bein, lite snakk og mange bytter. Vi har en dårlig periode og Valdres utnytter dette og scorer 5-2. Det ble også resultatet og vi innehar 3. plassen før årets siste kamp, borte mot Gran på lørdags formiddag.Vi ønsker Valdres lykke til i siste kamp mot Lillehammer, da de må ta poeng og Reinsvoll må tape borte mot Faaberg. Litt spenning i siste seriekamp er alltid morsomt!