Starten av kampen var gutta tente og vi var kanskje overivrige av å knuse Gran. Dette resulterer i en veldig dårlig omgang av oss der vi ligger under 2-0. Vi har en del store sjanser, men ingen blir omsatt i mål. På den andre halvdelen, så setter Gran sine sjanser og den første etter bare 3 spilte minutter. Vi har lite bevegelser og Gran kan bare ligge i ramma og bevege beina, og kjøre kontringer på en hurtig angriper. Dette sliter vi med og har store avstander i laget.

2. Omgangen vinner vi 3-1 og vi scorer på de sjansene vi har. (Utenom Lars, som blir spilt fri men keeper gikk seirende ut av den kampen). Det gjelder å være effektive. Men vi må ta med oss at den moralen og viljen av å fortsatt prøve selv om vi ligger under 3-0, den er knall bra. Og vi ser også, at det gir uttelling. Det første målet vårt scorer Sindre på frispark, et veldig fint utført frispark. Andre målet panker Lars Ø opp på Sivert som bryster ned til Markus som har tatt turen opp, og avslutter forbi keeper! Utligningen ble scoret av Sindre der keeperen til Gran får et dårlig utspark, og Sindre drar på fra 40 meter på halv volley og over keeper! Og det er ville jubel scener fra Kolbu, det er gøy!

Det endte 3-3 og poengdeling på Gran. Vi tar med oss en 3. plass også, og ser tilbake på en sesong som er preget av mye opp og nedturer. Men vi kan ikke være misfornøyde med å ha Lillehammer og HamKam 2 foran oss på tabellen!

Neste år så skal vi være med å kjempe helt i toppen og kommer til å gi alt for å komme høyest mulig!

Takk for sesongen og alle som har fulgt med!