Helge Andre Jøndal fortsetter som hovedtrener, han har for øvrig treårs kontrakt med klubben. Med seg har han fortsatt Espen Myhrvold som assistenttrener, og Jon Harald Bakkelund, sisnevnte ansvar for styrke og kondisjonstreningen.

Tor Oddmar (TORO) Lillereiten er ingen ny bekjentskap for Kolbu KK, men nå kommer han for fult inn i trenerteamet med hovedansvar for keeperne. I tillegg har han mange kvaliteter å bidra med på treningsfeltet, og han skal et overordnet ansvar keepertreningen i hele klubben. TORO har de siste sesongene hatt en tilsvarende rolle i Gjøvik Lyn, men nå er vi glade for at han er klar en ny karriere i Kolbu KK.

For å sy det hele sportslige opplegget sammen, er Trond Linnerud tilbake i klubben etter ett «hvileår». Trond går inn i en rolle som trener- og spillerkoordinator, han kjenner både klubben og spillergruppa så godt, at noen bedre mann var det ikke mulig å finne til denne jobben. Vi ønsker å få til et så oversiktlig og forutsigbart sportslig opplegg for trenere og spillere, slik at det skal være mulig å planlegge eget familie- og privatliv ved siden av fotballen.

I 2022 stiller vi juniorlag sammen med Skreia, Espen Myhrvold skal i tillegg ha treneransvar for dette laget med hjelp av Torje Sulland fra Skreia. Med bakgrunn i at flere av juniorene er aktuelle for 4.divisjon, og vil trene mye med dette laget, ser vi stor verdi i at Espen har tatt på seg dette ansvaret.

 

Med bakgrunn i at vi greide tredjeplassen både 2019 og 2021, at vi fortsatt har stort sett samme spillerstall på plass og at vi satser på å styrke denne inn i 2022-sesongen, er vi optimister og tar mål av oss til å kjempe helt i toppen fotballsesongen 2022.

Vi vil samtidig få ønske alle våre følgere og fotballvenner GOD JUL og GODT NYTTÅR.