Råsterk snuoperasjon og ny seier i 5.div

Tirsdag var første hjemmekamp for 2-laget på KK mot Faaberg.

Kolbu/KK 2
3 2
Faaberg 2

Målscorere:

Lars Ødemark x2
Anders Kleiven

Tirsdag var første hjemmekamp for 2-laget på KK mot Faaberg. Etter en komfortabel seier borte mot Lunner, var vi klare til å ta tre nye poeng.

En omgang uten en eneste målsjanse og to mål imot, så ut til å bli en begredelig kveld på en, etter forholdene, flott bane på KK. Vi taper ballen siste tredjedel hele omgangen, og to av kontringene imot resulterer i mål. Et skudd i bue over Andreas, og en straffe da vi tar en mann innenfor 16.

I pausa hører vi fra Faaberg snakke om at det enkelt skal bli både 3 og 4 mål, men vi har andre planer. Førsteomgangene var ikke Kolbu verdig, og er glemt. Vi har også et våpen Faaberg ikke kjenner til. Han heter Lars Ødemark, og får Martin Ødegaard til å falme i forhold. Lars er i kaldere enn frysepunktet idet han avanserer fremover og bredsider ballen i lengste forbi keeper, og det står 1-2.

Han heter Lars Ødemark, og får Martin Ødegaard til å falme i forhold

Målet gir Faaberg frynsete nerver og spillet deres svinner hen. Vi derimot har skjønt at denne kampen er vår nå. Lars scorer nok et mål og stillingen står 2-2. Nå produserer vi angrep på angrep, og vi skal ha med oss tre poeng. At Lars sender en straffe i stolperota gjør ikke noe, da vi har med Kleiven som sender avgårde et flott skudd på overtid og gir oss 3-2.

Vi tar med oss andreomgang, og sikter mot tre nye poeng borte mot Lillehammer 2 mandag 15. mai.