Reinsvoll sto igjen på perrongen

Reinsvoll bydde opp til fotballfest, og vi fra Kolbu sier ikke nei takk til det. Med over 300 tilskuere hvorav vi hadde flest, ble dette en fin dag for breddefotballen. Til pause ledet vi 2-0. Når 90 minutter var spilt og dommer Vidar Hilmen blåste av kampen stod det 0-4 på måltavla, Dermed endte denne fine høstdagen med en overlegen seier i naboduellen mellom Østre- og Vestre Toten. Våre gutter leverte god underholdende fotball og hadde drøssevis av sjanser gjennom kampen.

Reinsvoll
0 4
Kolbu/KK

Målscorere:

Sindre H. Pedersen (S)
Simen Engelien
Stian R. Hallingstad
Kristian O. Bjørnerud

Kolbu/KKs lag: Lars Møllerhagen – Håvard Gramm Myhre, Tov Magne Dyste, Henrik Bjerkvoll Stensrud, Emil Bakkelund, Kristian Omdahl Bjørnerud, Sindre Haugli Pedersen, Henrik Gramm Myhre, Stian Røhne Hallingstad, Thore Viste Ulstein, Simen Engelien. Innbyttere: Lawko Ismael Ibrahim, Sivert Tallerud Bakkelund, Øystein Nygård, Lars Ødemark, Jonatan Ottosen

 

Kampen starter med mye nerver fra våre gutter, vi sliter litt med spillet når det gjaldt underlaget. Men var enige om før kampen å være direkte, noe vi var, men det ble for store avstander i mellom som gjorde at ballen ikke helt nådde frem. Likevel så er vi som tar tak i kampen og angriper mot målet til Reinsvoll. Først så blir Simen Engelien felt rett utenfor 16 meteren av bakerste mann kunne det se ut som, dommer valgte å kun dømme frispark. Frisparket er ikke noe særlig farlig, men noen minutter senere blir Simen Engelien spilt i gjennom på siden, han legger inn til Thore Ulstein som header via tverrliggeren og ballen passerer forbi mållinjen, før Reinsvoll sin keeper får kastet ballen ut igjen. Men verken linjemann eller hoveddommer dømmer mål.

Like etter på får Reinsvoll sin første mulighet, de kommer alene mot keeper men Tov Magne Dysthe kommer seg heldigvis på rett side og får slått ut til corner. Like etterpå kommer vi på en kontring hvor vi er 4 mot 2! Håvard Gram Myhre vinner ballen høyt og tar den med seg fremover, før han spiller igjennom til Simen Engelien som setter den centimeter utenfor målet. Vi holder trykket oppe og har samtidig god kontroll bakover. Etter ca. 18 minutter spilt får vi  frispark ved 20 meter, ballen legges inn mot Sindre, han blir felt på vei inn mot mål, dommeren dømmer straffe. Ganske billig straffe, men Sindre Haugli Pedersen takker for å få muligheten fra straffemerket og gjør ingen feil, og setter inn kampens første scoring. 1-0 Kolbu/KK.

Vi forsetter i samme stil, og ønsker å øke ledelsen. Thore Ulstein får mulighet alene med keeper, men keeper får beinet på ballen og hindrer at vi scorer nok engang. Etter 25 minutter spilt får vi en corner, vi taper første duellen men holder ettertrykket. Håvard Gram Myhre header ballen inn tilbake i farlig område, der vinner Emil Bakkelund duellen som stusser videre til Simen Engelien, han får en fot på den og er plutselig helt på åpent mål og setter inn 2-0!

Simen Engelien prikker inn i åpent mål

Vi forsetter å skape noen store muligheter, men får ikke satt ballen i mål. Reinsvoll slippes igjennom kun en gang etter ledelsen vår i første omgang, men viser at vi har kontroll på det som kommer imot. Vi går til pause med 2-0 ledelse.

2.omgang så har vi meget god kontroll bakover og skaper noen halv sjanser på vei gjennom mot Reinsvoll sitt mål. Vi viser en enrom vilje og innsats gjennom kampen, det gjør at vi kommer med mange folk fremover når vi først angriper og kommer oss på riktig side å hindre Reinsvoll å skape noe mot oss. Vi får mange dødballer muligheter gjennom kampen, hvor både Emil Bakkelund og Stian Hallingstad har mulighet til å øke ledelsen men mangler den lille presisjonen. Det tar 20 minutter ut i andre omgang før vi får en ny scoring, den kommer på en dødball som slås av Simen Engelien. Nok engang får Stian Hallingstad muligheten, og denne gangen treffer han godt og setter inn sin årets første scoring og vårt tredje får dagen!

Stian satte spikeren i kista

Kun 3 minutter senere får vi en ny dødball, denne gangen kommer Reinsvoll seg først på ballen men Sindre Haugli Pedersen plukker opp andre ball, legger inn mot bakre stole hvor Kristian Bjørnerud får stå helt alene, og header inn 4-0 målet! Dette ble også kampens siste scoring.

Vi vinner 4-0 mot Reinsvoll, og klatrer forbi dem på tabellen. En meget vel gjennomført kamp av våre gutter som står på gjennom 90 minutter og løper for hverandre!

Takk til våre trofaste supportere for oppmøte og støtte gjennom kampen. Nå er det kun en kamp igjen av denne sesongen, vi møter MBK Domkirkeodden søndag 13.oktober på Kolbu kl. 15:00!

 

Med vennlig hilsen

Trenerteamet Kolbu/KK

 

 

 

Verdens beste supporter

Her kan dere lese referatet fra OA. sporten.

https://www.oa.no/supertrioen-har-scoret-50-mal-denne-sesongen-vi-spiller-nok-i-svart-ogsa-neste-ar/s/5-35-967691