S.K.R.E.K.K jentene fosser videre. Nok en seier på “nye” KK-Plassen mot Nordre Land/Torpa

Hva skal man si 22-0 på de to siste kampene. Disset jentene kan å underholde. Denne gangen var det Nordre Land/Torpa som måtte reise hjem “tomhendt” Jenten imponerer og viser at målteften er i orden og at de holder tett bakover.

S.K.R.E.K.K
9 0
Nordre Land/Torpa

Målscorere:

Ingeborg Molstad 4
Mia M Vallesether 2
Tuva Sangnæs 2
Eline Amlie 1.

Kamptropp:

Karoline, Thea, Nora, Julie, Martha, Eline, Synne D, Mina, Selma, Ingeborg, Synne K, Isabell, Linn, Mia og Tuva+Mina Sæ og Marthine som supre humørspredere på benken.
Det er skrekkelig morsomt å være SKREKK-trener for tiden, og spillerne må ha det på akkurat samme måte 22-0 i målforskjell på de to siste kampene, bør skremme Harestua som er neste motstander. I tillegg lager Odd stemning fra speakerbua før start, og på slutten av kampen kan vi se antydninger til bølgen blant publikum, så noen bedre måte å tilbringe mandagskvelden på, kan vi ikke tenke oss.
Antydning av bølgen blant publikum
I kveld spiller vi sesongens første kamp på en strøken KK-matte; vi tar av oss hatten for banemannskapet på begge anleggene våre. KK var fortet vårt i fjor, og vi har satt standarden for denne sesongen også. Som i forrige kamp, tar vi føringa fra start, men denne gangen tar det bare 4 minutter før vi setter ballen i mål. Vi fortsetter med lekkert spill og Nordre Land/Torpa kan takke keeperen sin, for at resultatet ikke ble verre. Hun stopper mange gode sjanser og har gode igangsettinger. Midt i 2.omgang får vi straffe etter at Selma blir felt. Før kampen ble det ytret ønske om at Karoline skulle få spille spiss, hvis vi ledet mye. Dette ble moderert til at hun skulle få ta straffe, hvis vi fikk det, så keeperen vår måtte pent ta turen over i motstanderens 16-meter. Straffa er god, men motstanderkeeperen er dyktig og redder, moro vår det læll.
Ellers er vi fornøyde med at spillerne våre spiller sammen som et lag. Vi stoler på hverandre og tar ansvar sammen. Vi tør å holde på ballen og ser etter gode løsninger. Ballen går ikke alltid dit vi tenker, men det er tydelig å se at det er en plan bak. Vi spiller oss til mange store sjanser og motstanderen har sitt svare strev med å rydde opp. Det resulterer i mange cornere, og vi har flere spillere med følsom cornerfot, men i dag fikk vi ikke uttelling på døballene. Men ikke lov til å klage på det, når motstanderen må plukke ut ballen 9 ganger av eget nett.
Ikke lov å klage når motstanderen må plukke ut ballen 9 ganger av eget nett
4 min: Martha spiller opp Selma på høyre side. Innlegget treffer Ingeborg og vi leder 1-0.
12 min: Denne gangen er det Synne D som finner Ingeborg som også denne gangen setter ballen enkelt i mål: 2-0.
23 min: Ingeborg flikker ballen elegant videre til Eline: 3-0.
30 min: Eline legger inn fra venstre. Først prøver Tuva seg, men keeper redder, men det gjør ingenting, for da står Mia klar og scorer enkelt på returen: 4-0.
32 min: Selma er på et av sine mange Stiklestad. Hun finner Tuva og det står: 5-0.
33 min: Bare minuttet senere er det Tuva som finner Mia, som setter sin andre for dagen: 6-0.
2.omgang
3 min: Ingeborg lader kanonen, og da står det: 7-0.
13 min: Storscoreren fra to sesonger siden, Ingeborg, er virkelig tilbake og setter sin 4. for kvelden: 8-0.
20 min: Denne gangen er det Linn som finner Tuva som setter sin andre for kvelden: 9-0 spm også ble sluttresultatet
Nå venter 2 bortekamper. Først mot Harestua/Lunner mandag 31. august kl. 20.00. Så Gjøvik- Lyn den 8. september kl. 18.00.
MØT OPP FOLKENS.