Seier i naturskjønne omgivelser

Kolbu/KK2 tok en ny seier i borteoppgjøret mot Vang i helgen. Dermed klatret laget opp på en meget sterk 2.plass på tabellen i 5.div!

Vang
3 6
Kolbu/KK 2

Målscorere:

Anders Kleiven x2
Lars Ødemark
Petter T. Bakkelund
Henrik G. Myhre
Hans Stenerud

Søndag var det tid for et nytt oppgjør i 5. div. borte mot Vang. Kolbu dro avgårde med en sterk tropp, enn om enkelte var noe redusert etter lørdagens strabaser. Sultne på tre poeng kjørte vi en runde i minibuss og plukket med oss det vi fant av spillere, og fikk til slutt samlet tolv mann. Lite rom for skader her altså.

Første omgang starter som flere av førsteomgangene har startet de siste kampene. Mye rot fra Kolbu’s side, og så høye skuldre at halsen forsvinner. Vi tar allikevel ledelsen etter et kvarters tid ved Henrik Myhre, 0-1. Forsvaret er vid åpent og Vang får spasere rett igjennom til en utlikning bare minutter etter at vi har tatt ledelsen. Vang fortsetter å skape sjanser, og bryter til slutt midtbaneleddet når vi er på vei fram. Forsvaret rekker aldri inn for å rette opp, og Vang går opp i ledelse 2-1. Kleiven har ikke tenkt å kjøre over to timer for å tape, og setter inn en fin utlikning, 2-2. Ikke lenge før pause blir vi igjen tatt på senga, og forærer Vang et ganske enkelt mål, 3-2.

Vi tar en alvorsprat i pausen, og blir enige om hva vi skal gjøre. Der vi i første omgang hadde litt for store avstander mellom lagdelene og spillet sitter igjen om det skal. Kolbu dominerer andre omgang, og det som skal bli en målfest starter med nettkjenning fra Petter, 3-3. Vang er rystet og nå kommer målene på løpende bånd etter fint press og fine kombinasjoner fremover. 3-4 ved Hans som header inn fra et par meters hold. Lars kommer på et fint løp og kan sette inn 3-5 på åpent mål, takket være Petter med godt overblikk. Punktumet settes av Kleiven, og sluttresultatet blir 3-6. Lars i mål gjør et par TV-redninger i løpet av andre omgang som ikke må glemmes. Forsvaret gjør få feil, og Kolbu får til slutt vist hvordan fotball skal spilles.

Takk til Vang for en fin arena å leke seg på, og Terje som bussjåfør.

Referat av,
Torbjørn Våga