Seier over Jevnaker i fine forhold på ØTIP

Endelig skulle vi få spille en kamp der kunstgresset var grønt. Perfekt på ØTIP. denne søndags ettermiddagen. Spennende med ny motstandner i Jevnaker, som gav oss god motstand.

Kolbu/KK
1 0
Jevnaker

Målscorere:

Sindre Haugli Pedersen

Vi stiller følgende lag: Lars Møllerhagen, Simen Stensrud, Tov M. Dyste, Emil Bakkelund Håvard G. Myhre, Pål Jørgen U. Slåttsveen, Henrik G. Myhre, Simen Engelien, Sindre H. Pedersen, Kristian Bjørnerud og Homayun Mohammadi.
På benk: Petter T. Bakkelund, Øystein Nygård og Sander Henriksen

Kampen starter med et aggressivt og spillende Jevnaker lag. Vi blir spilt lave i store deler av første omgangen. Jevnaker presser oss høyt noe som gjør at vi ikke får spilt så mye som vi skulle ønske. Begge lag kommer til noen halv sjanser utover omgangen. Slutten av omgangen så får vi presset litt høyere i banen og kommer også til en stor sjanse alene med keeper, men dessverre utenfor denne gangen.

Andre omgang starter vi langt bedre enn første. Vi står høyere, og gir dem dårlig tid med ball. I tillegg så er vi gode inne sentralt og vinner en del dueller. Vi har tre spillere foran i banen som jager og løper mye, samtidig som vi har ettertrykk med midtbane og forsvars ledd. I tillegg en keeper som har god kontroll på de lange ballene som kommer i bakrom. Som forøvrig står en veldig god kamp! Scoringen kommer etter et godt slått frispark av Simen E, hvor Sindre får hodet på ballen og setter den i lengste hjørnet. Etter scoringen står vi fortsatt bra etter, og skaper noen sjanser. Jevnaker kommer igjennom noen ganger i midten av omgangen. Vi har da litt avstander på laget, og er på etterskudd. Vi har gode løp hjem igjen som gjør at motstanderen ikke blir så farlig. En kamp som blir preget av mye duellspill, og mye frem og tilbake i banen. Det kan selvsagt se bedre ut offensivt, men ganske fornøyd helhetlig med kampen.

Vi takker Jevnaker Fotball for kampen , og ønsker dem lykke til videre i sesongen.
Takk til Tommy Frydenlund som ledet kampen.
Takk til supportere som stiller opp for å støtte gutta og takk til støtteapparat som legger til rette for laget.
Dagens tilskuertall 66

Referent: Umar Q. Malik