Sliteseier over Brumunddal på Sveum

Endelig fikk vi vår første seier, og tre pinner innkassert. Men, lett fikk vi det ikke. Brumunddal gav oss kamp helt inn. Dagens mann ble Sindre som sørget for 2 mål før pause.

Brumunddal 2
1 2
Kolbu/KK

Målscorere:

Sindre Haugli Pedersen 2

Laget:

Lars Møllerhagen (Tor Oddmar Lillereiten 64.) – Simen Stensrud (Lars Ødemark 50.), Håvard Gramm Myhre (Emil Bakkelund 41.), Tov Magne Dyste, Øystein Nygård – Kristian Omdahl Bjørnerud (Henrik Gramm Myhre 77.), Pål Jørgen slåttsveen, Henrik Bjerkvoll Stensrud – Simen Engelien (Kristian Omdahl Bjørnerud 90.), Petter Tallerud Bakkelund, Sindre Haugli Pedersen.

Kampen mot Brumunddal starter litt som vi ønsker det, vi er direkte og står høyt mot dem de første minuttene. Vi lykkes ikke helt 100% i det høye presset, men med litt justeringer så lykkes vi mer og mer i det høye presset. Vi får en scoring ved Sindre H. Pedersen som hopper høyest på bakre stolpe etter Kristian Bjørnerud legger perfekt inn. Etter 1-0 scoringen så bølger det mye frem og tilbake. Vi slipper Brumunddal enkelt inn i kampen, og de skaper noen halv sjanser mot oss. Vi skaper noen sjanser på kontringer, men mangler sluttproduktet på de kontringene. Etter drøye 30 minutter så blir Simen Engelien spilt fri, og blir felt innenfor 16 meter. Dommeren dømmer straffe, og nok en gang scorer Sindre H. Pedersen ved å sette straffen.

Vi går inn med 2-0 til pause. I pausen blir vi enige om å stå høyt de første minuttene for å ikke slippe Brumunddal inn i kampen. Vi starter med det høye presset tidlig i 2.omgang og lykkes til dels og kommer til noen muligheter. Men mye av omgangen blir preget av skader på våre spillere, og Brumunddal kommer seg flere ganger mot vår bakre firer uten å være så farlig mot vårt mål. Snaue 60 minutter så får Brumunddal corner hvor vi glipper i markeringen, og de setter inn 1-2 scoringen. Vi får noen store muligheter utover omgangen på å punktere kampen, men vi setter ikke sjansene. Dermed får Brumunddal mer troa på å komme seg inn i kampen. Vi får noen halv sjanser i mot oss, men greier til slutt å lande inn årets første seier.

Dette var et steg tilbake spillemessig, men vi spiller på en tøff bortebane. Nå ser vi fremover til neste kamp, som allerede er på torsdag mot Gran. Takk til alle supportere som stilte opp på kamp i går, moro å se at Kolbu/KK ledet allerede før kampen når det gjaldt antall supportere på tribunene.

Umar Q. Malik

OA Sporten sitt referat over lokalfotballen kan dere lese her:

oa sporten sitt referat kan dere lese her