Sliteseier 5-4 over ett fysisk sterkt Ridabu

Dette er hva vi kan kalle berg- og dalbanekamp. Leder oppskriftsmessig 3-0 over Ridabu etter 35. min. Ett fysisk sterkt Ridabu slår kraftig tilbake og snur til 4-3, men vi kan også slå tilbake og putter 2 til. Dette kan vi også kalle breddefotball.

Kolbu/KK
5 4
Ridabu

Målscorere:

Henrik Gramm Myhre 2
Sindre Haugli Pedersen 1
Kristian Omdahl Bjørnerud 1
Michael Kornbrekk Urrang 1

Laget:

Lars Møllerhagen – Håvard Gramm MyhreTov Magne DysteEmil BakkelundLars ØdemarkÅdne SkogsbakkenKristian Omdahl BjørnerudSindre Haugli PedersenPetter Tallerud BakkelundHenrik Gramm MyhreSimen Engelien.

Innbyttere: Tor Oddmar Lillereiten, Michael Kornbrekk UrrangStian Røhne Hallingstad. 

De første 10 minuttene av kampen skjer det relativt lite i begge bokser, mye frem og tilbake og en del dueller, men i det 16 minutt åpner vi med kampens første scoring, ved Sindre H. Pedersen. Ridabu roter i forsvaret og Sindre får en enkel jobb med å sette ballen i mål. Bare ett minutt senere så ruller vi opp et fantastisk angrep, dette blir avsluttet av Kristian Bjørnerud som setter ballen enkelt inn i hjørnet. Vi forsetter å være trygge og gode med ballen, og får frem flere gode angrep. Etter drøyt 30 minutter så har vi kanskje årets beste angrep, og Henrik Myhre får æren av å sette 3-0 scoringen. Ridabu hadde veldig lite å stille opp med de første 30 minuttene, men reduserer etter 36 minutter. Dårlig forsvarsspill fra vår side. Slutten av første omgang så er vi ganske svake etter en god start, og Ridabu kommer til flere muligheter. Men til pause så sto det 3-1 til oss.

2.omgang ble en veldig hektisk omgang med mange mål, etter 51 minutter spilt scorer Ridabu på en dødball, de får en ny dødball etter 10 minutter og utligner til 3-3. Ikke helt den starten vi håpet på i 2.omgang. Vi blir mer stresset med ballen, og blir løpende mye etter ballen uten å få kontroll defensivt. Kun 4 minutter senere scorer Ridabu nok engang, og leder nå kampen 4-3. En ordentlig kalddusj for oss i regn været på KK-plassen. Både spillere, trenere og supportere er frustrerte over de vi opplever i 2.omgangen.

Frustrasjon og kalddusj, men da klinker Captain Fantastic til

I det 73 minutt så scorer vi nok engang ved Henrik Myhre, som utligner til 4-4. Og kun 2 minutt senere så sender Michael Urrang oss opp i ledelsen 5-4. Det skjer veldig mye i løpet av kort tid. Vi jobber godt for å holde på ledelsen, og har muligheter for å øke den. I det 94 minutt får Ridabu frispark på midten, og legger godt inn foran vårt mål og setter inn 5-5. Heldigvis for oss så prøvde Ridabu spilleren seg på en «Maradona» som dommeren fikk med seg, og annulerte målet. Vi får til slutt 3 poeng som så veldig vanskelig ut etter kalddusjen i 2.omgangen, men kommer sterkt tilbake etter å ligget under.

Vi takker Ridabu for en spennende og underholdende kamp, og ønsker de lykke til videre i sesongen. Sjåast på Black River Park til høstsesongen.

Takk til supportere som støtter oss helt frem til kampens siste spilleminutt og hjelper oss med vår tredje strake seier. Neste kamp nå er mot Sander på Kolbu Stadion.  Vi ønsker alle Kolbu/KK supportere velkommen til en ny kamp!

Umar, Trond og Jon Harald

 

Se også OA-sporten for deres referat av kampen.