Tap over Fk. Toten i 2. kvalik runde til NM

Det er bare å gratulere FK. Toten med en komfortabel 5-0 seier i kampen om få spille 1. Runde i NM. Vi får brette opp ermene og komme sterkere tilbake mot der i serien.

FK. Toten
5 0
Kolbu/KK

Kampen starter ikke som vi ønsker det. Det er veldig lite som skjer i begge bokser gjennom 15-20 minutter. Vi får spilt oss til tider ut på siden og kommet til innlegg, men lykkes ikke helt.
Kampen består av mye dueller og lange baller fra begge lag. Vi prøver å spille ballen uten at vi helt lykkes. Første målet kommer etter at vi er ustrukturert og vi henger ikke med i boksen, noe som gjør at Toten får gå opp i ledelsen. Ikke lenge etterpå får Toten straffe, som gjør at de øker ledelsen til pause etter straffe satt inn sikkert av Petter Senstad.

Vi gjør en bedre andre omgang, uten av vi skaper noe trøbbel for Toten. Dessverre for oss så glipper det 10 minutter før slutt, og da scorer Harefallet den “eldre” 2 ganger før unggutten Nesheim-Hauge legger på til 5-0 rett før slutt.
Det ble en kamp hvor det var mye nerver fra vår side som vi ikke taklet som et lag. Dette håper vi at vi kan vokse på, og slå tilbake allerede på lørdag da vi skal møte Redalen på Vardal kl. 1430.

Takk til alle supportere som stilte opp, og vi lover at vi skal slå tilbake fra dette nederlaget.
En stor takk til OA sporten som stiller opp med tv og omtale. Dere gjør en kjempejobb for breddefotballen

For fyldig og alltid presist referat les OA sporten her:
https://www.oa.no/storseier-til-thomas-og-fk-toten-ikke-noe-er-bedre-enn-a-sla-kolbuingene-i-cupen/s/5-35-843326

Umar, Trond og Jon Harald