Sønn av den polske fotballegenden Zbigniew Boniek klar for Kolbu/KK

Det er med stor glede at vi i Kolbu/KK Fotball kan annonsere at sønnen til den polske fotballegenden Zbigniew Boniek, Thomas Boniek, blir å finne i Kolbu-trøya i i 2019-sesongen.

Hadde jo vært veldig gøy med ei signering her da, eller ? Vet faktisk ikke om han spiller fotball.

Som sikkert de fleste skjønte var dette vår 1. April spøk. Den kom seint (ca. kl. 21.00), men godt.

———————————————————————————————————

Denne gladnyheten kom i orden etter at vår sekretær i klubben kom i kontakt med denne polske gutten gjennom vår trofaste sponsor, Dysthe grønt. Thomas Boniek kom fra Polen kun for noen uker siden for å gjøre jobbtjeneste i bedriften fra Kolbu. Etter at vi i Kolbu/KK fotball fikk høre om denne talentfulle spilleren som hadde ankommet bygda, var det ikke lang tid før den sportslige ledelsen i klubben tok kontakt og fikk signaturen hans. Dette vil si at Boniek blir å finne på jordene og på de grønne gressbanene i Kolbu den kommende sesongen.

For de som lurer på hvem faren til vår nye “Wonderboy” er, kan vi si at han var sentral på det polske landslaget sin sensasjonelle 3. plass under VM i Spania i 1982. Han har spilt for de to italienske fotballstormaktene Roma og Juventus, men sønnen ,Thomas Boniek, er en 30-år gammel spiss med et godt øye for mål og en fysikk andre 4. divisjonsklubber burde frykte. Som yngre spiller kan han vise til flere kamper for det polske U-17 landslaget. Karrieren hans startet i den polske klubben, Widzev Łódź, som du finner på 3. nivå. Han ble i ung alder hentet til ZKS Olimpia Elblag, og står oppført med to offisielle kamper for A-laget deres. Utover i 20-årene slet Boniek mye med skader, og valgte derfor å trappe ned fotballen.

I følge styret vil alt papirarbeid være klart innen de neste dagene. Han vil slutte seg til troppen allerede Onsdag, og vil være mulig å se på trening denne kvelden. Dette vil også bety at han er svært aktuell for en plass i lørdagens startoppstilling i lokalderbyet mot FK Toten. Møt opp på ØTIP på Lørdag kl. 16:00 for å se vår nye stjernespiller skyte oss til første runde i cupen.