Spillermøte, nye drakter og treningsutstyr

Vi hadde i forrige uke spillermøte med utlevering av nye drakter og treningsantrekk. Sport 1 Toresen hadde laget ei komplett pakke som spillerne responderte meget positivt på.

Under spillermøte  forrige uke hadde Sport 1 Toresen med seg det nye draktsettet og trenings antrekket som guttene fikk overlevert. Dette ble meget positivt mottatt.

Det består av: 2 treningstopper, 2 shortser, 2 treningsbukser, Komplett draktsett, vindjakke samt bag. Her ser vi Simen vise fram den nye kolleksjonen. Vi har nå bestemt at alt skal være i sort og hvitt. Før var treningstoppen rød.

Den er nå byttet ut med sort. Treningsutstyret skal benyttes umiddelbart. Det vil vanke store bøter i følge botsjefen dersom dette ikke overholdes.

 

 

Trond og Jon Harald gjorde en evaluering av  sesongen så langt.  De tok også for seg kampanalyse etter Trysilkampen. I forbindelse med møte ble det delt ut komplett kamp og treningsutstyr til spillerne. Dette satte de stor pris på .

Det ble også som vanlig servert god kveldsmat, noe som ansiktsuttrykket til Magnus forteller.

På fredag reiser hele laget med støtteapparat til Støtvik hotell for en treningssamling. Der skal vi spille mot Lisleby på Lørdag. Det vil nok komme ett referat etter samlingen her på hjemmesiden.