Sterk seier over Trysil på Lena

En fin målestokk mot hva som venter oss i serien fikk vi lørdag da Trysil var motstander. De spilte som kjent kvalik mot Fk. Toten i fjor og kommer garantert til å være med i toppen også i år, så en fin pekepinn på hvor vi ligger pt.

Kolbu/KK
4 1
Trysil Fk.

Målscorere:

Jonatan Ottosen 2
Simen Stensrud
Sindre Haugli Pedersen

Kampanalyse før kampstart.

Laget:

Keeper:Lars M Forsvar: Emil B, Halvard , Stian H, Henrik Ste Midtbane fra venstre: Sindre, Henrik GM, Pål J, Sivert, Simen Ste Spiss: Thore
Benk: Pål R Kristian B Lawko Jonatan Tov D Petter TB Magnus

Vi var klare før start om at dette var en treningskamp og at vi skulle fokusere mer på prestasjonen enn resultatet.
Vi har også bestemt at vi vil prøve spillere på litt forskjellige plasser i noen kamper til. Det er tross alt lenge igjen til seriestart og vi er heldige som har en stall som er veldig jevn på kvalitet.

Kampen starter i et meget høyt tempo og  vi får en helt grei start. Mer innsats en kvalitet, men absolutt godkjent start fra oss.
Etter denne starten får vi en periode der vi blir løpende etter i presset og gir fra oss store rom. Vi henger rett og slett ikke helt sammen i denne perioden.
Når vi også ikke klarere å ta vare på ballen innad i laget, men mister den på vei fremover blir vi straffet mot så god motstand.
Det er kun en meget god Lars M og noen stolper som redder oss i denne perioden. Trysil kunne for ha scoret flere ganger med normal uttelling.
Tross av dette kampbildet så får vi vist frem en herlig kontring der Simen S avslutter den med en fin scoring. Der går det fort i lengderetningen og Simen ofrer alt på bakre.


Resten av omgangen roer seg noe og vi får bedre kontroll defensivt. Det gjør at vi også blir litt tryggere med ball i laget og produserer noen gode angrep.
Går til pause med en blanda følelse. Tar vi bort 15 min av omgangen så må vi si oss fornøyd og beholdningen er tempoet og trøkket som var i denne omgangen.
Vi gjør et par bytter fra starten av 2.omg og kampen starter i samme tempoet.
Litt mer ro i eget spill mens Trysil kommer på noen visitter.
Trysil får straffe etter en hands fra oss etter ca 60 min. Lars M er på den, men 1-1.


Etter utligningen så er vi mer kompakte defensivt og vi etablerer vårt eget spill.
Allerede 3 min etter utligningen tar Petter TB med seg ballen og utfordrer på vår venstre side. Slår et perfekt innlegg på bakre stolpe der Jonatan scorer sikkert! Et mønster angrep!


Vi fortsetter og føler nå at vi kjører kampen mer og mer. Sindre utfordrer en mot en og viser sin styrke og alene med keeper setter han 3-1.
Da virker det som Trysil gir opp litt og vi får mer rom. Dette blir utnyttet av Joanatan som ved en kontring blir slått gjennom på høyre side. Løper fra sin mann og scorer sikkert fra skrå vinkel.
Gøy for Jonatan som er en av mange vi forventer en god utvikling av i denne sesongen.

Jonatan er sterk på kontringer og scorer to fine mål

Alt i alt en positiv kamp for oss. Vi må også se litt bak dette resultatet for selv om 4-1 er imponerende så har vi fortsatt mye vi må jobbe med. Det kunne også vært 1-4 inn til pause men det er målene som teller😊


Kampens beholdning for oss er at vi bruker hele stallen og på tross av at vi er i en tung treningsperiode og  har et godt tempo i beina.

Takker vår gode dommer Ivar Michael Bergum Jahr og Trysil FK for kampen og en stor takk til våre trofaste tilskuere som møter opp i all slags vær!

Trond og Jon Harald