Stygg skrell på fotballens festdag

Vi tapte hele 6-1 over ett effeitivt Gran lag på fotballens festdag. Nå må vi “opp i ringa” og jobbe hardt fram mot Furnes kampen, som blir vår første på vårt eget gress på fredag.

Gran
6 1
Kolbu/KK

Målscorere:

Sindre Haugli Pedersen

Kampen mot Gran skulle være en kamp hvor vi fikk løftet opp inntrykket fra forrige kamp. Selv om det ble 3 poeng, så var vi ikke helt fornøyd med prestasjonen forrige kamp. Det skulle vi endre mot Gran. Sånn ble det dessverre ikke.

Kampen starter med at Gran har mye ball i laget, men vi blir flyttende etter ballen. Allerede etter 9 minutter så får Gran muligheten, og setter 1-0. Det ble mye løping etter ball etter scoringen også, men da med mer kontroll defensivt. Vi får ikke skapt så mye mot Gran, da vi er unøyaktige på siste 1/3 del. Istedenfor at vi skal utligne før pause, så går Gran opp i 2-0 ledelse. Etter pausen blir vi enige om å løfte laget høyere, vi har ingenting å tape og da tenkte vi at vi må gi det et ærlig forsøk.

Allerede 4 minutter ut i 2.omgang så scorer Gran nok engang etter at vi ikke lykkes i det høye presset. Vi forsetter å presset Gran høyt, og like etter 3-0, så scorer Gran 4-0. Dette var forøvrig deres femte skudd på mål, 3 minutt senere så får vi et trøste mål ved Sindre H. Pedersen. Før Gran setter både 5-1 og 6-1 før dommeren blåser av kampen. Det vil seg ikke helt om dagen for oss, men samtidig så har vi møtt alle de antatt tøffeste motstanderen borte. Det vi kan ta med oss er innsatsen vi legger inn i arbeidet, nå kreves det bare mer kvalitet på det vi holder på med.

 

Nå ser vi frem til en etterlenget hjemmekamp på gress, som allerede er fredag 24.mai kl. 19:30 på KK.

Takk til alle supportere som stiller opp for oss hver kamp, også når det går dårlig. Det trenger vi som et lag! Og håper så mange som mulig tar turen til KK etter fredagstacoen.

Umar, Trond og Jon Harald