Takket være to mål rett før slutt berget vi uavgjort mot Ottestad.

3-3 satt langt inne over Ottestad på HIAS banen denne lørdags formiddagen. De ledet nemlig 3-1 til det gjenstod 4 minutter. Men, våre gutter har det med å stå på til dommeren blåser av kampen. Med to fine mål av Sindre og Kristian kan vi nå konsentrere oss om NM kvalik kamp mot Valdres Fk. på Lørdag.

Ottestad
3 3
Kolbu/KK

Målscorere:

Sindre Haugli Pedersen 2
Kristian Bjørnerud 1

LAGET:
Lars M, Simen S, Håvard, Emil, Tov, Henrik M, Kristian, Pål Jørgen, Homayun, Henrik S, Sindre

Vi fikk en god start på de første 15-20 minuttene i dagens kamp over Ottestad. Vi bestemmer oss for å gå høyt, gi lite tid og rom til motstanderen, noe vi lykkes med. Får allerede en scoring av Sindre etter 10 min, hvor keeper glipper og Sindre er på rett plass til rett tid.
Etter den gode starten så fungerer verken det høye presset eller det offensive spillet. Vi slipper Ottestad enkelt i gjennom, hvor de også scorer 3 mål før pause.

Vi blir enige om å ta tak i kampen i 2.omgang, være mer trygge med ball og mer bestemt på det defensive. 2.omgang lykkes vi mye mer både offensivt og defensivt. Offensivt så har vi fortsatt noe å gå på når det gjelder ro med ball og ta vare på mulighetene vi får. Men, vi slipper veldig lite til på motstanderen. Ottestad har en sjanse som blir reddet på strek av Emil, og et mål som blir avblåst for at ballen var ute i situasjonen før. Siste 15-20 minuttene så er det vi som orker og vil mest. Etter drøyt 80 minutter spilt, så kommer Pål Jørgen innenfor 16 meteren, slipper ballen til Kristian som banker den i mål. Rett før slutt så blir Homayun spilt ut på kanten, han tar med seg ballen innover i boksen, og spiller ballen på bakre stolpe hvor Sindre setter sin andre scoring og kampen ender dermed 3-3. Nå er det Valdres neste lørdag hvor vi ønsker å være påskrudd og ha mer kvalitet på det vi holder på med i samtlige minutter. Positive er at vi er bedre trent enn dagens motstander og løper mye.

Takk til supportere som var tilstede. Nå ønsker vi alle Kolbu/KK supportere velkommen førstkommende lørdag kl. 13.00 på Lena, hvor vi tar i mot Valdres i NM kvalik.

Umar og Trond .