Tap på eget gress mot Løten Fk.

I sommer, sol, og en perfekt gressmatte på Kolbu Stadion lå alt til rette for ett spennende oppgjør mellom oss og tabelltoer Løten Fk. Løten strakk det lengste strået etter to kjappe mål av Marius Holt tidlig i annen omgang.

Kolbu/KK
1 3
Løten Fk.

Målscorere:

Emil Bakkelund

Laget:  Lars Møllerhagen – Simen Stensrud (Henrik Bjerkevoll Stensrud 46.), Håvard Gramm Myhre, Stian Røhne Hallingstad, Tov Magne Dyste, Kristian Omdahl Bjørnerud, Sivert Tallerud Bakkelund (Pål Jørgen Unnli Slåttsveen 82.), Henrik Gramm Myhre, Ådne Skogsbakken (Simen Engelien 62.), Emil Bakkelund, Sindre Haugli Pedersen (Lars Ødemark 75).
Endelig seriekamp igjen etter noen ukers ferie og mulig revansje mot Løten var regien lørdag.
På våren tapte vi 4-1 mot Løten på en meget dårlig dag. Spesielt 1.omgang var under pari og tror alle følte en sterk revansjelyst denne lørdagen.
Vi visste veldig godt hva som møtte oss i denne kampen da Løten er et lag med veldig tydelig spillestil. De slår mye langt og fyller på med mye folk fremover. Rykket ned fra 3.div før denne sesongen og har stort sett samme mannskap.
Har også hentet inn noen forsterkninger nå etter vårsesongen og det er ikke tilfeldig at de ligger helt i toppen.
For vår egen del så hadde vi en meget god treningsuke i forkant så var vi optimistiske i inngangen til kampen. Eneste skår i gleden var skadesituasjon til Petter TB på treningen torsdag.
Dette betydde noen rokkeringer på laget og nye konstellasjoner, men det er en del av gamet.
Vi starter veldig bra og setter i gang bra bakre firer. Stor bevegelse i midtbaneleddet og produserer flere gode angrep. I det hele tatt en veldig oppløftende start der vi byr på det vi er enige i forhold til kampplanen.
Produserer vel noen halvsjanser og dødballer, men ikke de helt store sjansene.
Løten på sin side er direkte som sagt i spillestil og slår mye langt. Vi sliter litt med at vi faller av for seint og får mye løping mot egen målgård.
Det er nettopp på en sånn situasjon de skaper sine sjanser og etter 28 min så slår de gjennom en av sine forstrekninger Valentin Blaka som løper fra Simen S og setter den kaldt i lengste hjørnet og 0-1.
Det kommer av at vi drar på oss brudd og at vi gir Løten en kontring som ikke skal skje..
Kampen fortsetter i samme spor og vi får stadig vekk dødballer som blir halv sjanser og etter 39 min så slår Kristian B inn fra venstre på første stolpe og Emil Bakkelund er sist på ballen og 1-1.I pausen er vi enige om at vi skal være mer nøyaktig med ball i laget og ikke gi Løten kontringer.
I tillegg så må vi falle av før når det ikke er press på ballfører.
Virker som dette ble glemt i bakken opp til banen for det er ett lag på banen de første 10 minuttene så scorer Løten to mål.

Målsniken Marius Holt avgjør kampen i løpet av  5 min

De har satt inn en gammel målsnik Marius Holt (59 mål for Løten på 75 kamper) og han viser seg virkelig frem på begge scoringene. Vi er ikke med disse minuttene og slipper de til altfor lett.

Med dette resultatet så slipper vi opp flere folk i angrep, gjør noen endringer på laget og bytter inn noen friske bein.
Dette i sum resulterer at vi skaper noen sjanser på slutten og faktisk av det store slaget, men det vil seg ikke helt dessverre.
Taper 3-1 mot en meget god motstander, men føler allikevel at vi er nærmere Løten denne kampen enn i vår.
Viktig at vi bygger videre på dette for her kommer det tøffe kamper på en snor fremover.

Vi skal gi Toten skikkelig kamp allerede neste lørdag!

Som vanlig må vi takke våre fantastiske tilskuere som støtter oss uansett!

Ønsker Løten lykke til videre og skal bli spennende å se hvor de havner. I toppen blir de uten tvil, men hvor høyt får tiden vise.
Vi må også få berømme banemannskapene våre som gjør at våre spillere, våre motstandere og dommere får følelsen av Champions League kvalitet.😊

Gratulerer til Stian R. Hallingstad som vår bestemann i dag