Tap på Hias mot ett ungt teknisk Ottestad

Vi reiste over til Hamar denne lørdagen for et møte mot seriekollega Ottestad. Ryktet sa at vi ville møte en gjeng med god unge spillere i denne kampen og at de er et lag som scorer mye mål. De strutter sikkert av selvtillit også da de kommer fra to store seiere mot Engerdal og Furnes.

Ottestad
5 3
Kolbu/KK

Målscorere:

Thore Viste Ulstein 2
Tov M. Dyste

Laget: Lars Møllerhagen, Tov Dyste, Simen Stensrud, Håvard G. Myhre, Lawko Ismail, Jonatan  Ottosen, Emil Bakkelund, Petter T. Bakkelund, Sivert T. Bakkelund, Lars Ødemark, Thore Viste Ulstein, Henrik B. Stensrud, Kristian Bjørnerud.

Vi hadde fokus på og opptre mer samlet og kompakte defensivt denne kampen. Virker også som budskapet har gått inn for våre gutter for vi ligger trygt og godt defensive. All fokuset rundt det defensive gjør at vi er litt for stresset med ball når vi først får tak i den og Ottestad kommer fort når de får sjansen. Vi slipper de veldig lett til ved to anledninger og i tillegg noen halvsjanser skaper de. Tar vi bort disse to situasjonene så er det bedre defensive av oss en på lenge.

Offensivt skaper vi lite

Offensivt skaper vi som sagt lite og får bare noen dødballer som ender ut i halvsjanser for oss. Derfor var fokuset at vi skulle opptre på samme måte defensivt men at vi måtte tørre bruke ball når vi hadde muligheten. Vi kommer bedre ut i 2. omg og har flere gode tendenser offensivt. Vi reduserer til 2-1 ved Tov  tidlig og dette gir selvtillit. Da er det typisk av oss at vi en i en god periode slipper Ottestad til igjen på og setter først 3-1 før de også går opp til 4-1. det siste målet er vel det eneste målet som vi virkelig er utspilt. Vi fortsetter med gode offensive angrep og skaper mer og mer trøkk på Ottestad. Reduserer to ganger til 4-3 og føler at vi virkelig er på. Men igjen så er vi for svake på dødball og en markeringsvikt gir Ottestad 5-3. Dette blir sluttresultatet i en kamp der vi periodevis viser at vi matcher de beste, men at vi fortsatt har en vei å gå på mye.

Litt snaut med bilder denne gangen, da han som skulle ta bilder ble litt for opptatt med Video. Hyggelig vertskap i Ottestad og fra det de viste så blir nok dette et lag som tar mye poeng i 4.div i år. Takker Ottestad, dommeren og ikke minst våre egne supportere for kampen.

Nok en hard treningsuke står for tur før vi lørdag tar turen til Eidsvoll til ny treningskamp kl. 13.00.