Kolbu KK styrker sitt trenerteam, og satser høyt i 2022!

Etter en vel gjennomført sesong som endte med tredjeplass i 4. divisjon avdeling 1, samme plasser som laget også fikk i 2019-sesongen. Nå styrker Kolbu KK sitt trenerteam, og satser enda hardere i 2022.
Les mer

Poengdeling i årets siste kamp mot Gran

Vi møtte Gran i årets siste kamp, og underholdning ble det! Kampen endte 3-3 der vi lå under 3-0. Men en sterk opphenting med Sindre i spissen så fikk vi med oss ett poeng og 3. plassen i årets serie.
Les mer

Seier i årets siste hjemmekamp mot Valdres Fk.

Vi møtte Valdres i årets siste hjemmekamp på søndag. Vi visste før kampen at de måtte angripe og prøve å vinne for å holde seg i divisjonen til neste år. Det klarte de ikke og vi vant kampen 5-2.
Les mer

Bli med å lag fotballfest

Søndag kl. 15.00 møter vi Valdres Fk. i årets siste hjemmekamp. Vi har ett 4-1 tap å revansjere, og da trenger vi DIN hjelp. Kampen er flyttet til Østre Toten kunstgress, dette pga baneforhold og varslet vær.
Les mer

Tap mot serielederen

På Briskeby lørdagsformiddag gikk vi på et 3-0 tap mot det som antageligvis blir serievinneren i årets 4.divisjon.
Les mer

Sterk hjemmeseier mot serietoer’n

Det ble en «lang» ferie på gutta med to uker siden siste kamp. Det så ut som at de hadde masse av energi og selvtillit og storspilte til tider mot Lillehammer.
Les mer

Skuffende opptreden i derbyet

Lørdag kl 15.00 lå alt til rette for at Kolbu KK skulle ta med seg alle tre poengene tilbake over kommunegrensa. Dette ville Reinsvoll annerledes og ga oss hard kamp til siste minutt.
Les mer

Unødvendig poengtap på hjemmebane

Vi kan ikke skryte på oss at det ble fest-fotball på KK-plassen på lørdags ettermiddag. Etter ukens regnvær var det en tung og våt matte, som vi ikke fikk dratt nytte av. Tross sjanser begge veier på slutten, ble det årets første poengdeling i 4 divisjon i år.
Les mer

Målfest på KK-plassen!

Heldigvis for alle fremmøtte har vi ved hjelp av Ida Eides Minnfond fått hjertestarter på KK-plassen. I løpet av 98 heseblesende minutter, var det nok flere som kjente at pulsen begynte å bevege seg faretruende langt fra komfortsonen! I en thriller av en fotballkamp fighter vi inn en 6-4 seier, som ikke var et mål for lite begge veier! Denne kampen ble også debut for vår nysignering Markus Hilsen, som gjorde sine saker meget bra.
Les mer

Markus S. Hilsen spiller for oss ut sesongen

Vi ønsker Markus S. Hilsen velkommen til Kolbu KK Fotball. Han blir en spennende tilvekst og vil helt klart være med å bidra i klubben vår ut sesongen.
Les mer

Tap på Blåbærmyra mot ett effektivt Valdres Fk.

Kolbu skapte mye og hadde fortjent mer enn null poeng, men sløseri av sjanser og Valdres scoret på sine sjanser, ble det på tap på «Myra»
Les mer

Søndagsmoro på KK-Plassen!

På en for kvelden nydelig gressmatte på KK, fikk vi celebert besøk av byguttene fra Hamar. I en fartsfylt kamp med mange sjanser begge veier, kjemper vi i land en 2-1 seier mot det desidert beste laget vi har møtt til nå.
Les mer

Bittert tap på "Stampa" mot Lillehammer FK.

På fredagskvelden møtte vi opp på Stampesletta for å ta med oss 3 poeng hjem. De første 25 minuttene ødela dette for oss.
Les mer

15 minutter med rullgardin, 75 minutter med kvalitet!

Første hjemmekamp i serien på aldri så lenge, endte i en sterk 4-1 seier mot Reinsvoll i andre serierunde.
Les mer

Surt tap i seriepremieren

Vi går på et surt 2-1 tap mot Faaberg i seriepremieren. Etter en forholdsvis jevn batalje er det Faaberg som trekker det lengste strået.
Les mer

Seier i generalprøven!

På en aldeles nydelig gressmatte på KK-Plassen gjennomførte vi generalprøven før seriestart, som er førstkommende fredag. I løpet av 2x40 minutter endte det med en solid 6-0 seier over Redalen.
Les mer