Seier 4-2 over Raufoss (U21) i vinterserien

Ett ungt teknisk Raufoss lag (U21) ble slått 4-2 av våre gutter i vår nest siste kamp i vinterserien. Dermed kan vi allerede løfte "pokalen" før siste kamp som spilles mot Fk. Toten på søndag. Her ble det spilletid på alle og vi fikk en flott gjennomkjøring.
Les mer

Snipp snapp snute da var cup eventyret ute.

I en skikkelig snøbatalje av en 1. runde kvalik mot Gran ble dette ett meget tett og intenst oppgjør som Knut Befring sier i OA. Denne kampen hadde alt. Akkurat sånn ett lokalt cupoppgjør skal ha. Kampen endte 2-2 etter ekstraomganger, og Gran vant 6-5 i den påfølgende straffe konkurransen.
Les mer

"Clean Sheet" i seier over Redalen for unggutta.

Da det ble noen endringer i vinterserien denne helga, fikk vi til en kamp mot Redalen i Raufoss Storhall. Her fikk alle våre ungutter sjansen til å vide seg fram. Og de gjorde sine saker meget bra.
Les mer

Ny seier i vinterserien

Vi tok i mot Nybergsund il Trysil til vår andre kamp i vinterserien. En jevnspilt kamp der det var sjanser til begge lag, var det vi som gikk av banen med 3-1 sier etter to mål av Jonas Thorsbakken og ett av Henrik G. Myhre
Les mer

Pål Àndre Johanstuen vender hjem

Pål À Johanstuen velger nå "å komma hemmat" til Kolbu KK. Han har siden 2019 spilt for Eina. Men nå kommer forsvarsklippen med over 85 kamper for oss tilbake.
Les mer

Velkommen til oss Simen.

Jula varer helt til påske er det noen som sier, og det får vi håpe stemmer, For i går pakket vi ut nok en julegave. (Tidligere i januar signert vi brødrene Tobias og Joakim Omdahl Bjørnerud fra Eina, se artikkel fra OA) Nå signerte vi Simen Ulvesveen Skiaker. Han kommer fra Redalen IL. Simen bor for tiden på Kapp og han har trent med oss siden desember. Vi ser fram til å se han spille for oss.
Les mer

Tusen hjertelig takk for i år!

Jeg er den som har vært så heldig å få lov til å være hovedansvarlig for Kolbu KKs A-lag sesongen 2022. Sesongen gir meg en blanding av at vi oppnådde mye, men samtidig så føler jeg at denne gruppen har enda et gir inne, som jeg sammen med mine kollegaer skal gjøre alt for å finne.
Les mer

Lykke til videre Espen.

Vi ønsker Espen Myhrvold lykke til som hovedtrener i Vardal If sitt seniorlag for herrer.
Les mer

Verdig punktum for en flott sesong på årets fotballgalla

Over 70 stk. deltok på årets fotballgalla for senior i Kolbu KK.
Les mer

Unggutta bidro sterkt da Sander ble slått 3-1

Vår siste hjemmekamp for sesongen ble spilt på Østre Toten Idrettspark (ØTIP) denne lørdagen. Våre gressbaner fikk hvile da regn og slitasje tilsa at forholdene ble mye bedre på kunstgress. Vi endret mye på mannskapet og lot alle våre unggutter få starte . Motstander var Sander, som allerede var klar for 5 div.
Les mer

Årets DEILIGSTE seier!

Vi tok turen fra Kolbu Meieri kl 10.00 på lørdag og bussens ende stasjon var Engerdal stadion. Der møtte vi et hardtkjempende lag og supportere og vi sleit i store deler av kampen. Men 10 gode siste minutter var nok da vi tok med oss 3 svært fortjent og deilige poeng tilbake til Kolbu.
Les mer

Nok en "clean sheet" da ett ungt teknisk godt Brumunddal ble slått 4-0 på Sveum

Vi reiste til Brumunddal for å møte rekruttene til "Dala". Dette skulle vise seg å bli en mer spennende kamp enn resultatet tilsa. På stillingen 1-0 kan vi takke Lars Møllerhagen for nok en "clean sheet" eller som vi sier i Kolbu, nok en smultring. Men med Henrik Gramm Myhre på topp løser det meste seg. Nok en gang 2 mål. Og med mål av Simen Sønsteby og Petter Tallerud Bakkelund i 2. omg. ble det ingen tvil om at alle poengene skulle over brua og hemmat.
Les mer

Seier i toppkampen

Vi møtte et godt Nybergsund/Trysil på en tung og våt gressmatte på Kolbuplassen. Etter 1 scoring i hver av omgangene tar vi med oss tre svært viktige poeng i kampen om andreplassen.
Les mer

Stortap for serielederen.

Vi møtte et veldig godt lag når vi gjestet Briskeby og HamKam 2 på mandagskvelden. Det er soleklart det beste laget i divisjonen, og til tider hang vi ikke med mot et lag som hadde blant andre med Guatemalas landslagskeeper og 7 andre som har spilt på det øverste nivået i år.
Les mer

Seier mot bunnlaget

Vi besøkte våre naboer i vest og tok turen over kommunegrensa da vi møtte bunnlaget Reinsvoll. Selv om vi sleit lenge, så er det stor forskjell på topp og bunn i divisjonen og tok med oss 3 viktige poeng.
Les mer

Sterk borteseier over Furnes

Vi var spente på hvordan responsen var etter at vi tapte mot Ottestad hjemme på KK-Plassen forrige helg. Vi presterte bra og tok en sterk seier på Gålåsbanen mot Furnes. "Back on track"
Les mer

Tap mot Ottestad

Vi var hele 16 seriekamper uten tap og 8 seiere på rad til vi tok imot Ottestad på KK-plassen, lørdag. Vi møtte ett godt og tent bortelag som dessverre tok med seg alle poengene hjem over brua, og endte dermed seiersrekken vår.
Les mer

Ny storseier mot Løten

Gutta tok turen over på feil side ta Mjøsa og tok med alle poengene hjem etter en innholdsrik og fartsfylt fotballkamp der vi dominerer stort gjennom hele kampen.
Les mer

Ny seier mot ett hardtkjempende Elverum 2

Våres gutter tok imot et godt og ungt Elverum 2 på Kolbu Stadion. Vi lå igjen under mot motstanderen, men slik som mot Gran, så kjemper guttene hardt tilbake og får med seg tre særdeles viktige poeng. Vi er nå likt med HamKam 2!
Les mer

Seier mot Gran i sterk vind !

Vi fikk besøk av Gran på KK plassen, og dette er alltid et oppgjør med mye trøkk og er ett oppgjør der begge lagene gjør alt de kan for å få med seg alle poengene hjem. Det endte i en 4-1 seier og nesten 10 gule kort etter 90, spilte minutter.
Les mer