Storseier i "sommerkampen"

7-0 seier, knallvær, mange på tribunen og tredjeplass når vi tar en liten sommerferie. God sommer!
Les mer

Festfotball mot Dala 2

På en kveld der Thor med hammar`n var irritert, blomstret gutta og sto for skikkelig underholdning på KK-plassen. 5-1 sto det på tavla da dommeren blåste av etter 90, våte minutter.
Les mer

Uavgjort borte mot opprykksfavoritten

Vi møtte Nybergsund i en ny tøff seriekamp og kampen 1-1. Hvert av lagene hadde hver sin omgang, så når stadionuret tikket over 95 spilte minutter, var poengdeling et fair resultat.
Les mer

Uavgjort 2-2 mot "Kamma"

For en moral det er i dette laget. Ligger under to ganger mot Hamkam, men graver dypt og får med oss et meget velfortjent poeng tilslutt. Alle med hjerte i Kolbu KK sitter nok med en ambivalent følelse, gjennomføringen er god og vi har Hamkam på gaffelen, samtidig ligger vi under to ganger og må på en måte være fornøyd.
Les mer

Sterkt bortepoeng mot Ottestad

Det ble ett artig og fartsfylt oppgjør mot Ottestad borte onsdag. Vi kom under med to mål, men moralen og stå på viljen er det ingen som skal ta fra oss. Vi kom tilbake og tok med oss ett poeng over "brua og hemmat"
Les mer

Sendte Reinsvoll tilbake som slakt!

Gutta var forberedt på stormatch og slaget om Toten. Vi var godt forberedt og var bedre i absolutt alt i denne kampen. Fra våres boks, mellom 16- meterne og i Reinsvoll sin boks. 6-0 seier sto det på tavla etter 90 spilte minutter.
Les mer

Ny trepoenger, og vi klatrer oppover!

Etter to svake kamper på den nye sesongen og ett fattig poeng, har vi levert strålende i 3 kamper på rad. 16-2 i målforskjell på de tre siste og fjerde plass med en kamp mindre spilt, er vi derfor med helt oppi toppen. Vi tok imot Furnes på en strøken KK matte og etter endte 90 minutter var de vi som sto igjen med helt fortjente tre poeng.
Les mer

Cupfesten endte i tap, men moro var det!

Torsdag fikk vi et storfint besøk av selveste Vålerenga i 1. runde av NM. Tross 5-1 tap, koste gutta seg utpå matta. Tribunene var fulle, gode fotballspillere var på banen og en strøken gressmatte. Kunne ikke blitt bedre stemning!
Les mer

Dette sier mediene om folkefesten på Kolbu

Under er det samlet noe av det som er kommet fra media etter Vålerenga-kampen.
Les mer

A-Laget takker for alt!

Alle som kommer fra a-laget vil gjerne takke alle som har bidratt og gjorde så det ble den cupfesten som det ble!
Les mer

Andre trepoenger på årets første hjemmekamp

Vi sikret vår andre trepoenger for årets sesong med stor stil. Vi sablet ned et Løten lag som aldri var i nærheten. God fotballkamp av gutta som jobbet og spilte en veldig god hjemmekamp. 5-0 seier.
Les mer

Årets første seier!

Årets første seier ble en seier av slaget storseier. Vi høvlet over Elverum 2 og det kunne gjerne stått mer på måltavla etter endte 90 minutter.
Les mer

Unødvendig poengtap mot Gran

Vi møtte Gran til dyst i den andre serierunden i sesongen 2022. Det var en revansjelysten gjeng som møtte opp og spilte en formidabel 1. omgang på Gran sin hjemmebane. Tross mange store sjanser endte det uavgjort på Hadeland.
Les mer

Kolbu KK - Vålerenga, NM-menn 1. runde

Tordag 19. mai klokken 18.00!
Les mer

Tap i serieåpningen mot Gjøvik/Lyn 2

Vi fikk en skuffende start på årets sesong 2022. 6-1 tap for andrelaget til Gjøvik er skuffende, og det viser hvor lista ligger i årets 4. divisjon. Fullt fortjent seier for hjemmelaget der vi har masse å lære og mye å revansjere inn mot Gran kampen neste helg.
Les mer

Seier i generalprøven!

Vi møtte 5. divisjonslaget, Vind IL, til årets siste kamp før det braker løs i serien. Det ble en fin test for oss, der hovedfokuset vårt er å bli bedre i etablert spill og få store sjanser ut av dette. Det ble en fin 4-1 seier over et godt Vind lag.
Les mer

Vi er videre til 1. runde av NM!

Den 2. og siste kvalifiseringskampen i NM, spilte vi mot Faaberg på Jorekstad. Det ble en mer spennende kamp enn det vi kanskje hadde sett for oss, men vi dro i land seier igjen etter 3 scoringer på 8 minutter.
Les mer

Surt tap i den siste kampen i Vinterserien 2022

Vi møtte et godt Nybergsund/Trysil lag, som kommer til å bite godt fra seg i årets 4. divisjon. Det ble en tett og jevn kamp, med mange store sjanser til oss som vi ikke omskolerer i mål. Mål scoret Nybergsund, dermed tap i siste kamp i Vinterserien.
Les mer

Kick-Off 2022

Yttern Pub 02. april!
Les mer

Fortjent seier over erkerivalen FK. Toten i 1. runde kvalik NM.

På en sen lørdagskveld k.l 19.00 barket vi sammen mot FK Toten i Raufoss sin storstue. Vi koste oss denne kvelden med og feire at vi banket FK Toten og gikk videre i NM
Les mer