The return of Linnerud – viktig signering på plass!

Vi er enormt glade for å kunne annonsere at Trond Linnerud igjen er klar for å gjøre en innsats i Kolbu/KK!

Årets sesong ble som kjent en suksess med 3.plass for både A og B-lag i henholdsvis 4 og 5.divisjon. Ambisjonene for 2018 er selvsagt ikke noe særlig mindre, men for nettopp andrelaget i 5.divisjon ønsket vi å gjøre visse endringer.

I Kolbu/KK skal det være tilbud for både de som ønsker å satse for å ta steget videre, men også for de som kanskje ønsker å trene noe mindre / bare ha det gøy med fotballen. Samtidig må vi ha en arena på seniorsiden der yngre spillere kan slippe til og blir vant til nivået som skiller gutt/junior fra senior. For å få til denne kabalen var det både ønskelig og nødvendig å få inn en egen hovedtrener for 5.divisjon. Trenere for A-laget, Sundseth og Urrang, var aldri i tvil om hvem som var ønsket inn som et førstevalg til denne rollen. Med Trond på plass ble ønsket oppfylt, og trenerteamet er dermed komplett!

Trond er nok kjent for de fleste allerede da han tross alt var hovedtrener for klubbens A-lag så sent som sesongen 2016. Han valgte etter en fantastisk sesong å tre til side grunnet mye jobb utenom i kombinasjon med manglende tid til egen familie. Lysten og motivasjonen har det derimot aldri stått på, og vi er veldig glad for at vi nå sammen med Trond har klart å finne en rolle som gjør det forenlig for han å tre tilbake i manesjen.

Trond vil være hovedansvarlig for andrelaget i 5.divisjon sesongen 2018, men også fungere som en del av trenerteamet for hele seniorstallen som dermed danner en trio. På denne måten vil trenerne sammen ha full oversikt over den totale spillergruppen og prestasjonene som blir levert fra uke til uke i både 4- og 5.divisjon. Med 3 trenere på plass vil det også være enklere å legge til rette for en ekstra trening i perioder der dette skulle være passende, eller for spillere som rett og slett ønsker å trene det lille ekstra.

Vi er super happy med å ha Trond med igjen på laget neste sesong – velkommen tilbake, Trond!