Thore senket Ridabu i løpet av 10 minutter i første omgang.

Thore Viste Ulstein herjet til tider med Ridabu forsvaret. Ekte hattrick mellom 15 og 25 minutter var det som skulle til for å vinne på Black River Park. Vi var vel nærmere 8 enn dem var utligning.

Ridabu
0 5
Kolbu/KK

Målscorere:

Thore Viste Ullstein 4
Kristian Omdahl Bjørnerud

Laget:

Lars Møllerhagen – Håvard Gramm Myhre, Tov Magne Dyste, Simen Stensrud (Øystein Nygård 65.), Emil Bakkelund (Lars Ødemark 76.), Sindre Haugli Pedersen (Lawko Ismael Ibrahim 80.), Sivert Tallerud Bakkelund, Pål Jørgen Slåttsveen (Håvard Fredrikstad 76.), Henrik Gramm Myhre, Kristian Omdahl Bjørnerud (Jonatan Ottosen 65.), Thore Viste Ulstein (Henrik Bjerkevoll Stensrud 76.).

En god start på høstsesongen for våre gutter. 1 tap, 2 uavgjort og 3 seiere. Nå var det et fysisk lag som skulle møte oss, og vi tok kjøreturen over til andre siden av Mjøsa for å møte Ridabu på Black River Park kunstgress. Kampen starter med at vi får en dødball imot, som er halvfarlig. Men etter det så er det vi som tar styringen. Ridabu blir mye løpende etter og i mellom med balltempoet vi hadde.

Vi skaper store muligheter mot Ridabu som henger etter på alt. Kristian Bjørnerud har to store muligheter for å sende oss i føringen, uten at vi lykkes. Etter 19 minutter spilt får Thore tak i ballen, hvor Ridabu roter den vekk. Han setter enkelt inn første scoringen for oss i dagens kamp. Drøyt 5 minutter senere slår Sivert Bakkelund en strålende stikker til Thore som setter inn 2-0 scoringen. Vi forsetter å rulle opp flere gode angrep etter hverandre, og 5 minutter etter 2-0 sitter 3-0 scoringen. Etter et smart frispark variant fra Henrik Myhre, som spiller fri Sivert Bakkelund i boksen. Han treffer ikke veldig godt på ballen, men nok til at skuddet hans går mot bakre stolpe og der står Thore Ulstein som setter enkelt inn 3-0 scoringen.

Thore lager hattrick på 10 minutter.

Hattrick for Thore Ulstein etter kun 30 minutter. Vi kontrollerer 3-0 ledelsen inn til pause. Denne gutten er bare å putte inn på deres fantasy lag.

I 2.omgang starter vi på samme stil som i første omgang, vi styrer det meste ut på banen og skaper flere gode angrep. Vi får ikke satt helt spikeren i kista, men jobber for å øke ledelsen. Etter drøyt timen spilt så får endelig Kristian Bjørnerud satt ballen i mål. Han blir spilt fri fra Henrik G. Myhre og kommer alene mot keeper, fra skrått hold så lobber han ballen over keeper på vakkert vis.

Var det en tupplobb fra Kristian ?

Ridabu prøver å få et trøstemål eller to, men kommer seg ikke gjennom et godt hardt arbeidende Kolbu/KK lag. Vi forsetter å skape flere muligheter, og ønsker å øke ledelsen. Det lykkes vi med  etter 76 minutter spilt.  Jonatan Ottosen blir spilt fri på kanten, legger inn til Thore Ulstein som setter inn 5-0 for Kolbu/KK og sitt fjerde mål for dagen!  

Som på de aller fleste bortekampene er vi klart i overtall når det gjelder oppmøte fra supporterne, takk til våre trofaste supportere som stiller opp for våre gutter! Vi takker Ridabu for kampen og ønsker dem lykke til videre i sesongen.

Null baklengs på de siste tre.

Nå har vi spilt 3 kamper og holdt smultringen. Ingen gule kort på de to siste kampene, vi virker solide om dagen og vi skal nå forberede oss godt til bortekampene først mot Sander så mot Eidskog. Det er satt opp buss til begge kampene, og vi håper mange av supporterne blir med på disse kampene.

Her kan dere også lese referatet fra OA Sporten

https://www.oa.no/thore-har-funnet-sporet-i-kolbu-kk/s/5-35-953664

Her slår Henrik ett perfekt frispark som er foranledningen til 1-0 målet.

Sivert T. Bakkelund var en av våre beste spillere mot Ridabu. Jobbet hardt og la ned en enorm arbeidsinnsats.