tine fotballskole kolbu/kk

Snart påmelding for Tine fotballskole

Mer enn 70 000 barn og 10 000 instruktører over hele landet deltar på sommerens største fotballmønstring. Fysisk aktivitet, sunnere kosthold og gøy med ball – bli med på morroa du også når Kolbu/KK igjen inviterer til fotballskole til sommeren.

Alle deltakere og trenere får T-skjorte til TINE Fotballskole. Deltakerne får også en ryggsekk og TINE-produkter under fotballskolen.

Spiller t-skjorte
Årets spiller t-skjorte er en rød og blå stripete UMBRO t-skjorte. Den er utviklet i teknisk materiale som puster og har en deilig og myk kvalitet. Super når du skal på TINE fotballskole og til trening ellers!

Trener t-skjorte
Årets trener t-skjorte er blå med tynne hvite striper i samme gode kvalitet og merke som spiller t-skjorten.

Tine sekk
Årets kule UMBRO sekk er stripete som t-skjorten med fotballnett, refleks, flaskeholder og navnelapp! Perfekt for alt du trenger å ta med til fotballskole. Tips: Pakk med ekstra tøy, matboks og drikkeflaske!

TINE-produkt
Alle deltakerne får utdelt et TINE-produkt hver dag de er på fotballskole. Årets produkt er Litago Lettere Sjokoladesmak. Litago Lettere har 1,5% tilsatt sukker og er laktoseredusert. Denne kommer i limited edition med spesialdesign kun for TINE Fotballskole, skikkelig kul fotballku!! Klubbene kan alternativt bestille drikkeproduktene juice eller skolemelk.