To seire og en uavgjort i 3.div denne uken

kolbu-alvdal

Simen Engelien og resten av gutta presset på i sluttminuttene mot Alvdal, det ga til slutt 1 poeng. FOTO: OA

En travel uke for A-laget er over med mange kamper og lite restitusjon. Med fasiten i hånd må vel 7 av 9 mulige poeng kunne sies å være absolutt godkjent.

Det ble seier hjemme over Ranheim 2 etter en god andreomgang forrige helg, mens lokaloppgjøret borte mot Raufoss 2 på nye Nammo stadion også gikk vår vei med en solid 1-3 seier. Ukens siste kamp ble spilt hjemme mot tabellnabo Alvdal i går, der Stian Hallingstad reddet poeng på overtid med en god heading etter corner i kampens siste sekund.

Med de siste resultater har vi klatret noen plasser på tabellen, og befinner oss i skrivende stund på en 8.plass med 16 poeng. Uten å gjøre noe videre innsats i å undersøke resten av landets 3.divisjonsavdelinger, vil jeg anta at vår avdeling 9 er blant de aller jevneste. Om vi ser bort ifra bunnlaget Kvik som virker fortapt med sine fattige 3 poeng, skiller det kun 8 poeng fra serieleder Kil/Hemne ned til Alvdal på direkte nedrykk. For vår egen del betyr dette at vi faktisk kun er 6 poeng fra opprykk til 2.divisjon, men også bare 2 poeng fra nedrykk til 4.divisjon. Alt ligger med andre ord til rette for en ekstremt spennende siste halvdel av sesongen, og runde etter runde vil nok kunne føles som en cupkamp når vi nærmer oss slutten.

Neste helg spilles den siste kampen før sommerpausen når laget, hold deg fast, setter seg på flyet retning Trondheim for oppgjøret mot Kvik Fotball. Trolig ikke dagligdags på 4.nivå i norsk fotball, men slik er det altså blitt når NFF setter sammen puljene på julebordet i desember. Avdelingskollega Flisa valgte også samme løsning tidligere i sesongen, så her er vi ikke alene. Når det gjelder selve kampen neste søndag er den svært viktig for oss, men kanskje også spesielt viktig for hjemmelaget. Med seier her vil Kvik stå med 6 poeng til ferien og dermed fortsatt ha et lite håp om å kunne gjøre en utrolig redningsaksjon for å berge plassen. Med tap er det definitivt takk og farvel, og 4.divisjon neste år for Trondheims eldste fotballag. Selv om laget som nevnt kun har tatt 3 poeng så langt denne sesongen, vil vi garantert ikke få noen lett kamp neste helg. Forrige runde var topplaget Orkla FK på besøk, og klarte da kun uavgjort og resultatet 2-2. Kvik har også scoret 17 mål så langt, akkurat like mange som det vi selv har klart. Derimot har laget sluppet inn hele 35 mål, noe som er desidert mest i avdelingen.

raufoss-kolbukk1

raufoss-kolbukk