Toppscoreren vender hjem til Kolbu!

Fjorårets toppscorer med hele 17 scoringer har etter et kort opphold i FK Gjøvik-Lyn bestemt seg for å returnere til Kolbu/KK. Lynvingen Sindre Haugli Pedersen bytter dermed ut den hvite og blå Gjøvik-Lyn drakten til fordel for svart trøye, og er igjen klar for spill på Kolbugress!

For Kolbu/KK som klubb er det en fantastisk nyhet at et av distriktets aller største talenter ønsker å komme tilbake til oss, og bidra til en god sesong i årets Kretsliga. Først og fremst er det jo veldig gledelig å få tilbake Sindre i gruppa som den positive og treningsvillige gutten han er, men samtidig forteller dette mye om det samholdet og kulturen som finnes innad i klubben.

Sindre viste seg for alvor frem i 3.divisjon for to år tilbake der han herjet med samtlige høyrebacker i avdelingen. I fjorårssesongen fortsatte den fine formkurven, og han ble lagets toppscorer med hele 17 mål. At Sindre derfor ønsket å prøve noe nytt hadde vi full forståelse for, men det gjør det også desto gledelig at gutten etter et lite opphold borte, likevel fant ut at Kolbu/KK er den riktige plassen å være fremover!

Med Henrik Stensrud og Sindre nå på plass er midtbanen virkelig styrket, og både treninger og første treningskamp mot Nordre-Land viser at situasjonen ser lovende ut – selv om man naturligvis skal huske på at vi kun befinner oss i februar.

Sindre tok del i sin første trening med gutta allerede tirsdag kveld, og det var veldig moro å ha midtbanespilleren på plass igjen. Velkommen tilbake til oss Sindre, vi ser frem til mange herlige øyeblikk i sesongen som kommer!

Takk til Gjøvik-Lyn
Med overgangen til Sindre ønsker vi samtidig å takke FK / SK / FF / Gjøvik-Lyn for en veldig rask og fin prosess. Klubben viste her forståelse for Sindres ønske, og håndterte saken på flott vis. Vi takker for dette, og gleder oss samtidig stort til kampen på Gjøvik stadion førstkommende tirsdag!

Larsen tilbake til FK Toten
Med overgangsvinduet åpent og nye spillere inn, skjer det også at noen spillere takker for seg. Marius har gjort en god jobb i Kolbu/KK de 2 siste sesongene, men en ny og krevende jobbsituasjon gjør nå at midtstopperen velger å dra tilbake til moderklubben FK Toten. Vi hadde absolutt et ønske om å ha med oss Marius videre som en bauta for andrelaget i 5.divisjon de ukene han er hjemme fra jobb, men har forståelse for at han heller ønsker å være med å kjempe om en startplass i Kretsligaen for naboene FK Toten.

Vi takker Marius for de gode kampene og prestasjonene han har hatt i Kolbu/KK, og ønsker stopperen lykke til videre!