Totens Blad lanseres som eAvis på nett

Totens Blad Kolbu/KK

Journalistene Mina B. Sveen (til venstre) og Thea Romsås i Totens Blad får nå lesere både på papir og nett.

For en av våre trofaste sponsorer, Totens Blad, er dagen i dag litt historisk. For første gang kan du nå lese Totens Blad i sin helhet på internett også.

Fra og med i dag kan du nemlig gå inn på www.totensblad.no og lese hele papiravisa på skjerm, enten du foretrekker å bruke mobil, nettbrett eller pc. Men det betyr altså ikke at avisa forsvinner fra postkassa di, den kommer dit på akkurat samme måte som før.

Hver onsdag formiddag publiseres nå den ferske utgaven av lokalavisa på nett. Aviseutgavene som legges ut vil fortsette å være tilgjengelige, dersom du ønsker å gå tilbake til en tidligere utgave for å lese noe.

Det finnes dessuten en app til mobilen, slik at du også kan lese avisa uten å være på nett. Det innebærer at du for eksempel kan laste ned avisa vår før du setter deg på et tog eller fly og ta den med deg, forteller journalistene Thea Romsås og Mina B. Sveen, som produserer mye av innholdet i Totens Blad. Appen finner du ved å skrive inn søkeordet «Flippingbook» der du vanligvis laster ned til mobilen. Skulle det friste med litt mer lesestoff, kan du også fra vår nye nettside lese vår søsteravis Gjøviks Blad. Der får du lokalstoff fra hele Gjøvik kommune.

For Kolbu/KK’s del vil også informasjon om våre seriekamper og tidspunkter publiseres i den nye eAvisen. Klubben ønsker å gratulere avisen med sin nye lansering, og håper mange benytter tilbudet!

❯ Les hele saken på Totens Blad sine nettsider her