Trenerduoen trer av, tusen takk til Michael og Øyvind!

Trenerne for vårt seniorlag i 4.divisjon, Michael og Øyvind gir seg etter årets sesong.

Fotballsesongen 2018 er historie, og det har en stund vært klart at Michael og Øyvind gir seg som trenere etter denne sesongen. Vi i Kolbu/KK ønsker å takke trenerduoen for den fantastiske jobben de har gjort med laget over disse to årene de har hatt ansvaret. Hvem hadde trodd at en fra Haugesund og en fra Trøndelag skulle trene et Kolbu-lag for noen år tilbake! 😊

De har utviklet Kolbu-fotballen på en meget positiv måte. Det er som teksten i klubbsangen våres. «Vi spell langs bakken med god presisjon». Dette er noe de har terpet på, og helt klart lykkes med. Faktisk har vi spilt bedre mot 3. Div lag enn lag fra vår egen serie. Vi i Kolbu/KK fotball vil få takke begge for den jobben som har blitt lagt ned og gjort for klubben vår – ikke bare på trenersiden, men også som spillere. Dere har begge vært flotte rollemodeller for klubben!

Vi håper selvsagt også å se dere begge spille for klubben i mange år framover.

Noen avsluttende ord fra trenerne selv

Med fare for å glemme noen vil vi få takke hele «Kolbu-familien» for de flotte årene vi har hatt i klubben. Vi nevnte det på avslutningsfesten og sier det gjerne igjen; det engasjementet, tilhørigheten man oppnår og samholdet som finnes i denne klubben er helt unikt noe annet. Hjemmekampene taler jo egentlig for seg selv, men ikke på en eneste bortekamp de siste årene har vi vel noen gang følt at vi nettopp spiller på «bortebane». Supporterne på tribunen har tross alt hatt svarte og hvite Kolbu-skjerf stort sett alle sammen!

Vi må også få takke spillergruppa og ønske alle masse lykke til videre. En fantastisk gjeng med gutter som vi har blitt veldig glade i, og som nå rent aldersmessig går inn i sine beste år som fotballspillere. En periode vi føler oss sikre på kommer til å by på veldig mange positive opplevelser for alle som holder med Kolbu/KK. Det hadde selvsagt vært moro å tatt del i denne kommende tiden selv, men etter flere sesonger med treneransvar følte vi nå at en ny stemme på feltet og noen friske tanker er det som skal til for å pushe denne herlige gruppa videre.

Takk for oss, det har vært et sant eventyr!

PS. Vi ringer deg i overgangen april/mai neste år, Kåre. Forhåpentligvis krasjer det ikke med Kiel-ferga, for gresset hos både meg på Kapp og Bondelia hos Sundseth har behov for den aller beste pleie!