Trenerteamet klart for 2021

Kabalen er lagt for sesongen 2021 for vårt damelag. Mina Sørum, Anne Cathrine Heggheim og Stein Roger Sørum vil ta seg av det sportslige og utfyller trenerteamet. De gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

Mina Sørum, Anne Cathrine Heggheim og Stein Roger Sørum vil utgjøre neste års trenerteam for vårt damelag. De gleder seg og er allerede i gang med treninger på Østre Totens Idrettspark mandager og fredager. I tillegg har de ei fysisk økt. Det er fortiden åpne treninger så alle er vel møtt til å være med. Står du i annen klubb er det greit å avklare med den om å få være med.

Her kan dere lese litt om neste års trenerteam

Stein Roger Sørum
Stein Roger begynte å spille for Kolbukam som miniputt (6 år). Gått gradene gjennom alle lag. Debuterte på A laget som 15 åring og spilte ca 300 kamper på A laget til Kolukam. Spilte ca 100 i Kolbu/KK 5 div.
Hadde sin første trenerjobb 13 år gammel. Har vært trener i Kolbukam og Kolbu/KK i cirka 30 sesonger. Trent smågutt, guttelag og junior. Trent jentelag i 10 sesonger i Kolbu/KK og Fk Toten.
Gift og lidenskap glad i fotball og travsport. Hans store favorittlag utenom Kolbu/KK er West Ham ⚒♥️ ihuga West Ham supporter siden 1975. Ett stort forbilde er sir Trevor Brooking ⚒
Hovedmål for sesongen er å ha det gøy, samt slå Skreia 💪 særdeles viktig.

Mina Sørum
Mina har spilt barnefotball i Kolbu/KK fra 5 årsalderen. 3 år med ungdomsfotball i FK Toten. 3 sesonger på Raufoss med spill i 2. og 3.divisjon. Hun er også trner trener for Sone Vest j08.

Anne Cathrine Heggheim
AC som vi kaller henne startet opp med fotball da hun var 20 (i 2000) og valget falt på Kattem. Eneste grunnen til dette, var rett og slett at det var det nærmeste damelaget geografisk. Hun ble raskt motivert til å utvikle seg som spiller. Ble med på lagets reise fra 3. til 1.div, meget sterkt. I 2004 meldte hun overgang til Gjøvik, der vart det litt til og fra noen år pga 2 graviditeter, 2004 og 2005. Etter at hun ga seg på Gjøvik (2010), har hun spilt seriespill med Eina damelag og 1.sesong med 5.div -herrer Kolbu. Men da fant hun frem skoene når det ble grønt.
Har i noen år trent jentelaget, siste året var J12 i samarbeid med Lena.
Som hun sier selv. Ser frem til å se Kolbu damelag i aksjon, og kjenner det blir vanskelig å ikke teste ut om det er litt fotballferdigheter igjen i denne gamle skrotten.

Vi ønsker lykke til med sesongen 2021