Treningssamling i Østfold med hockey resultat mot Lisleby.

Når en reiser til Østfold på treningssamling kan en like godt sørge for hockey eller bandy resultat. Værforholdene la til rette for at dette lignet mer på disse typer idrett enn fotball. Men, det ble likt for begge lag. For å si det enkelt det bølget fram og tilbake. Ellers hadde vi det helt fantastisk på Støtvig Hotel i Larkollen.

Kolbu/KK
6 6
Lisleby

Målscorere:

Sindre Haugli Pedersen 2
Petter T. Bakkelund 2
Sivert T. Bakkelund 2

28 februar til 1 mars reiste vi ned til Støtvig Hotel i Larkollen for ei treningshelg. Vi trente på anlegget til Rygge il. Forholdene på fredag var perfekte, og vi fikk ett godt utbytte av dagen. Kvelden gikk med til god mat, bowling og shuffelboard, samt at det var viktig å lade batterier. Dette gjaldt både spillere og “en bil”.

Troppen som var med på samlingen teller i alt 19 mann og er fortiden på 22 mann.

Lars Møllerhagen, Pål Ringen, Simen Stensrud, Håvard G. Myhre, Magnus R. Gihle. Lawko Ismail, Henrik Stensrud, Henrik G. Myhre, Sivert T. Bakkelund, Petter T. Bakkelund, Kristian Bjørnerud, Thore V. Ulstein, Jonatan Ottosen, Sindre H. Pedersen, Fabian L. Ringvold, Emil Bakkelund,Lars Ødemark, Stian R. Hallingstad, Pål J. Slåttsveen

Ikke med: Tor O. Lillereiten, Tov M. Dyste, Håvard Fredrikstad

Lørdagen startet med en god frokost, før vi satte kursen mot Rygge idrettplass.

Denne lørdagen fikk vi nok ett varsel på hvordan været skulle bli. Det  hadde allerede snødd endel om natta og mer var varslet. Banen på Rygge var helt ok å trene på denne formiddagen og gutta fikk gjort ei god økt.

Vi dro tilbake på hotellet og slappet av med spa,++. Enkelte tenkte også på å lade batteri, både til  kamp og bil. Vi hadde en særdeles god lunsj før kampforberedelser.

Klokka 16.00 var det klart for kamp mot Lisleby. Vi gjorde gode forberedelser på hotellet før vi dro.

 

Nå skulle vi møte en gammel storhet i Norsk Fotball da Lisleby var motstander. Bestandig spennende med mostander man ikke kjenner, og vår inngang var at her skulle vi la alle spillerne få minimum en omgang. Dessverre kom det mer og mer snø inn mot kampen og fikk med mostander og dommer på en litt tidligere start.

Om det var dette eller at vi mentalt ikke var helt klare skal jeg ikke si, men det kunne stått 2-0 til Lisleby etter noen minutter.  Vi står for høyt uten press på ballfører og de er gjennom to ganger på rad. Vi slipper heldig med at de scorer på en korrekt tildelt straffe etter 5 min. Heldigvis kommer vi oss til hektene offensivt og etter et flott angrep så utligner vi ved Sindre til 1-1 etter 12 min. Må berømme gjennombrudds pasningen til Sivert og målgivende til Jonatan!

Jonatan med 4 assister lover bra

I det hele tatt så har vi mye bra offensivt spill i denne perioden og setter 2-1 etter 20 min der Petter TB er sist på ballen. Dette ble en merkelig omgang og Lisleby setter 2-2 før de også tar igjen ledelsen på en corner. Fellesnevneren er at vi slipper inn for enkle mål og vi henger ikke sammen defensivt. Vi setter 3-3 etter nok et godt angrep ved Jonatan/Sindre før brødrene Bakkelund setter hvert sitt.

Brødrene Bakkelund putter 2 kjappe

Med to måls ledelse håpet vi at det skulle roe seg inn til pause før vi fikk justert defensiven sammen i garderoben. Men nei da her gir vi bort et billig frispark fra 35 mtr som blir sleivet inn i lengste hjørnet.

Garderobe praten var enkelt og greit basert på stikkord: Kompakt firer og femmer defensivt og mindre avstander mellom leddene. Vi kommer mye bedre ut og har stort sett god kontroll på det defensive. Baneforholdene har ikke blitt bedre og det ligger mye snø på banen. Dette gjør det vanskelig og holde tempoet på ball, men vi burde klart å skape litt mer mot dette laget uansett. Så ut av det blå så scorer Lisleby på en corner.

Absolutt en duell vi burde ha vært i forkant på, men om det ikke var nok så går de opp i ledelsen igjen med et skudd som treffer ryggen til medspiller og i mål. Dette var ikke dagen da flaksen var på vår side og tror ingen av gutta satte store penger på noe spill denne dagen😊 Vi retter heldigvis opp litt av inntrykket ved at Thore blir spilt gjennom og felles. Straffen setter Sivert sikkert i mål.

Oppsummert en kamp som gledet det offensive hjertet også får vi glemme det defensive. Vi kan luke bort minst fire mål ved enkle grep og velger da heller og fokusere på det som var bra. Skal avslutte dette referatet med et stort skryt av gutta og klubben! Vi trener godt om dagen og gutta har en innstilling som er suveren. Når vi i tillegg har en klubb som til de grader legger til rette og for oss en treningsleir så er vi privilegerte!

En utrolig stor takk til at vi også 20 mil fra Kolbu har desidert flest supportere og hyggelig at de ville tilbringe helga med oss😊

Trond og Jon Harald

Filmstudio er av høy kvalitet. Dette er noe for OA sporten å strekke seg etter !!!

 

Etter kampen koste vi oss i basseng, både ute og inne. Spa og boblebad ble også benyttet, før vi inntok ett bedre måltid. Det ble også spilt shuffelboard og bowling denne kvelden. Må si til tider at det var meget god kvalitet på spillet. Skulle nesten tro vi hadde valgt feil idrett !!!!!

Vi takker Støtvig Hotel for ett meget godt og hyggelig opphold. Dere har vist fleksibilitet og sørvis av meget høy kvalitet.