Trolsk stemning på KK-Plassen da Sander ble slått.

På en regntung, men strøken KK matte spilte våre gutter en meget bra kamp. Som overskriften sier ble det mye vær denne torsdags kvelden. Regn, sol og ikke minst ett spesielt lavt tåke dekke. Dette utnyttet våre gutter til gangs.

Kolbu/KK
4 1
Sander

Målscorere:

Kristian Omdahl Bjørnerud
Henrik Gramm Myhre
Petter Tallerud Bakkelund
Lars Ødemark

Laget:

 Lars Møllerhagen – Håvard Gramm Myhre, Tov Magne Dyste, Emil Bakkelund, Øystein Nygård, Ådne Skogsbakken, Kristian Omdahl Bjørnerud, Petter Tallerud Bakkelund, Henrik Gramm Myhre, Stian Røhne Hallingstad, Simen Engelien.

Innbyttere: Tor Oddmar Lillereiten, Simen Stensrud, Henrik Bjerkvoll Stensrud, Lars Ødemark (78 min), Fabian Løken Ringvold (88 min)

Nok en fotballfest for Kolbu/KK,  Denne gangen sto Sander på motsatt halvdel. De kom til Kolbu med sterke 3 poeng mot Gran, mens vi hadde en kamp med 9 mål før vi tok i mot Sander torsdag ettermiddag. 

 Grunnet sykdommer og skader så stilte vi med en annen 11´er mot Sander, men vi stiller fortsatt like sterkt som alle de andre kampene. Kampen starter veldig rolig med et lavt tempo hvor vi har mye ball. Sander blir mye løpende etter ball men har god kontroll. Vi kommer til tider i gjennom det lavt liggende presset til Sander, men skaper ingenting uansett. Etter drøyt 20 minutter spilt spiller Øystein fri Simen i bakrommet som avslutter på keeper som gir retur, der er Kristian Bjørnerud våken og setter kampens første scoring. 

Etter scoringen så bølger det litt frem og tilbake. Sander får noen dødballer som de er først på, men vi står godt i mot. I det 30 minutt så får Sander et frispark, hvor de legger inn foran vårt mål og setter inn reduseringen. Det står dermed 1-1 til pause.

I 2.omgangen så har vi blitt enige om å roe spillet ned, og spille på muligheter vi får ved å holde balltempoet oppe. Vi er tålmodig i det oppbyggende spillet, og skaper noen store sjanser. Men det vil seg ikke helt foran mål. Etter drøyt 60 minutter spilt får vi et frispark i farlig posisjon, Henrik Myhre skuffer ikke der og setter den i mål. Og det står 2-1. Vi jager på flere scoringer i 2.omgangen, og har en trippelsjanse for å øke til 3-1, men keeperen til Sander står godt i mot og hindrer oss i øke ledelsen. Etter 74 minutt spilt setter Simen Engelien i kjent stil stor fart mot forsvarene til Sander, legger inn ballen foran målet til Sander og motstanderen setter ballen i sitt eget nett.

3-1 til Kolbu/KK. Sander jager på reduseringen, og vi får en del lange baller mot oss. Lars Møllerhagen står godt i mot sammen med de andre iforsvareret. Lars også en matchvinner redning som gjør at Sander ikke får satt inn   3-2 scoringen. Istedenfor så kommer vi på en kontring,

Lars Ødemark scorer og setter spikeren i kista

Lars Ødemark blir spilt fri på siden, tar med seg ballen innover og setter den i mål via en Sander spiller. 4-1, og det var også sluttresultatet for Kolbu/KK.

 

Vi tar med oss 3 nye poeng, og spiller en fantastisk kamp. Vi tar også vår fjerde strake seier, neste motstander er Eidskog på Kolbu Stadion allerede førstkommende torsdag.. Vi nullstiller nå og setter fullt fokus inn mot kampen.

Takk til supportere for støtte og for banemannskapet for en kjempe innsats, sånn at våre gutter i svart kan ro i land 3 nye poeng!

Takk til Sander og vi ønsker dem lykke til videre.

 Må tilslutt også takke kanskje banens beste Vidar Hilmen med sine assistenter. Lykke til videre for dem også.

OA Sporten, har også skrevet litt etter kampen.

https://www.oa.no/kveldens-lokale-fotballkamper-sterke-seirer-til-redalen-og-kolbu-kk/s/5-35-887484