Trond Linnerud ny hovedtrener for A-laget

Mandag kveld ble det klart at Trond Linnerud tar over som hovedtrener for Kolbu/KKs A-lag herrer den kommende sesongen. Trond har nok allerede rukket å bli et kjent fjes for mange på Kolbu stadion etter at han ble med i trenerteamet sammen med Ole Johannes Engelien tidligere i høst.

Litt informasjon om Trond:

Trond Linnerud Kolbu/KK trener

Trond Linnerud tar over ansvaret som hovedtrener for Kolbu/KKs seniorlag neste sesong.

Trond er 47 år ung, gift med sin Mona og har 2 barn på 20 og 17 år. Som spiller har han over 550 A-kamper for Biri IL i alt fra 3 til 6.divisjon. Siden den gang har Trond vært i trenerrollen på en eller annen måte de siste 30 årene. Blant klubbene han har vært innom som seniortrener er både Biri, Ihle, Vind og FK Toten på listen. I tillegg har han trent aldersbestemte lag de seneste årene i blant annet Kolbu KK/Kapp 95/96 og 98/99-kullet fra de var smågutt til junior.

Trond beskriver selv sin fotballfilosofi til webredaksjonen slik:

Det vil være viktig å være engasjert og lyttende slik at vi alle lærer hverandre å kjenne. Vi skal sammen lage et treningsmiljø som er lystbetont, og ikke minst skape en gruppe der spillere ikke er redde for å prøve, men heller våger å feile. For å bli en bedre fotballspiller må man våge å “strekke” seg litt. Dette er det særdeles viktig at man tør å gjøre både på treningsfeltet så vel som i kampsituasjoner.

Gjennom en rød tråd i treningsarbeidet ønsker jeg å skape et velorganisert lag med et tydelig spillemønster offensivt. Det høres kanskje litt flåsete ut, men jeg vil heller vinne 5-4 enn 1-0, og er helt klar på at vi må være gode nok med ballen i grunnspillet vårt. Ved å ha stor løpsvilje skal vi forhåpentligvis gang på gang kunne sette opp 2 mot 1 situasjoner, mye bevegelse skaper rom og pasningsalternativer! Til syvende og sist må vi forsøke å dyrke de sterke sidene til hver enkelt spiller, og danne et miljø der vi alle er åpne for å lære av hverandre.

Når jeg blir spurt om målsetning for neste sesong vil jeg på dette tidspunkt svare at vi i første omgang skal skape en treningskultur der vi sammen utvikler både hverandre og laget, så får vi heller telle opp poengene på tabellen neste høst og se hvor det plasserer oss.

Vi i Kolbu/KK er storfornøyd med å få Trond inn i klubben, og gleder oss til et hyggelig samarbeid i tiden som kommer. Samtidig ønsker vi å takke Ole Johs for den enorme innsatsen han har gjort for klubben de seneste årene, og ønsker han lykke til videre i det som helt sikkert blir en ny trenerrolle på sikt!

Hilsen,
Styret